Lisa Hagens

Behalve makelaar is Lisa Hagens ook taxateur. Met haar grote inlevingsvermogen kan ze goed meedenken met klanten bij de aankoop en verkoop van woningen in Barendrecht. Zeker met de Oranjewijk waar ze woont, heeft ze veel affiniteit.

Lisa Hagens werkt al bijna 20 jaar als makelaar/taxateur bij RE/MAX Makelaarsgroep. Lisa: “Mijn klanten kunnen rekenen op mijn grote netwerk en ruime aan- en verkoopervaring. Daardoor kan ik woningen op de juiste waarde waarderen. Zonder verhaaltjes. Ik ben duidelijk en open in mijn communicatie zodat klanten altijd weten waar ze aan toe zijn.”


“Ik ben in heel Barendrecht en omgeving actief en gespecialiseerd in de groene en centraal gelegen Oranjewijk. Ik woon zelf ook in deze prachtige wijk met jaren ‘30 en ‘50 woningen.


“Het begeleiden van kopers en verkopers is een mooi en intens traject. In een korte tijd ben je nauw betrokken en intensief bezig met je opdrachtgevers. Het is vaak een drukke, stressvolle periode waarin ik duidelijkheid en rust breng voor mijn opdrachtgevers. Als mensen dan weer op hun plek zitten in het nieuwe huis dan is mijn missie weer goed volbracht. Eerlijkheid duurt het langst.”

“Als zelfstandig ondernemer zet ik net dat stapje harder. Je mag van je makelaar een grote mate van inzet, bereikbaarheid en betrokkenheid verwachten en die geef ik. Voor mijn klanten ben ik een eerlijke, betrouwbare en fijne partij om mee te werken. Mijn enthousiasme, ervaring en met mijn heldere uiteenzetting van zaken zijn klanten goed geïnformeerd van wat zij kunnen verwachten en hoe het aan- of verkoopproces zal verlopen. Het feestje eindigt meestal samen bij de notaris voor de overdracht!”

Voor meer informatie kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06-10 83 53 83 of stuur een email naar lisahagens@remax.nl.

Hartelijke groet,

Lisa Hagens

Nieuw aanbod
Woonopp.
63 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Woonopp.
136 m²
Perceelopp.
155 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Woonopp.
190 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
141 m²
Perceelopp.
209 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Woonopp.
102 m²
Perceelopp.
112 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
141 m²
Perceelopp.
238 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers