Lisa Hagens

De zoektocht naar DIE ene woning, kan al enorm tijdrovend zijn en zonder een aankoopmakelaar een woning kopen is helemaal een enorme klus. 
Tussen het grote aanbod kunt u waarschijnlijk zelf uw droomhuis wel vinden en dan komen de vragen en onzekerheden om de hoek kijken:

Wat is een reële prijs?
Weet ik kadastraal voldoende en zijn er geen bijzondere erfdienstbaarheden of verbintenissen?
Dit zijn maar een paar voorbeelden van een heleboel vragen waar u tegenaan zult lopen.
Laat mij u helpen bij de aankoop van een woning. Naast het feit dat u sterker overkomt met uw eigen makelaar, zullen wij samen sneller tot het beste eindresultaat komen.
Als ervaren aankoop makelaar sta ik u graag bij. Door mijn jarenlange ervaring en mijn persoonlijke betrokkenheid bij elke aankoop kan ik u van deskundig advies op maat voorzien. Als inwoner van Barendrecht is mijn lokale bekendheid groot en beschik ik over een groot netwerk. In de vele jaren waarin ik werkzaam ben als makelaar/taxateur heb ik veel woningen verkocht en aankocht. Hierdoor kan ik samen met cliënten bepalen of de “droomwoning” aan de wensen zal voldoen en uiteraard wat de marktwaarde van deze woning is. 
Als u mij inschakelt voor de aankoop van een woning dan is dit op basis van een volledige service. Wat houdt dit in? Ik sta u bij vanaf het moment dat we samen de woning gaan bezichtigen die u heeft gevonden tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris en ook na de overdracht kunt u bij mij terecht voor advies.

Wilt u precies weten wat ik allemaal voor u kan doen bij de aankoop van een woning? 

Voor meer informatie kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06-10 83 53 83 of stuur een email naar lisahagens@remax.nl.

Hartelijke groet,

Lisa Hagens

Nieuw aanbod
Wonen
124 m²
Perceel
260 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Wonen
131 m²
Perceel
183 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Wonen
61 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Verkocht
Wonen
137 m²
Perceel
200 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Wonen
85 m²
Perceel
120 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Wonen
117 m²
Perceel
123 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers