Leo van der Spek

NIET PANDGERICHT MAAR KLANTGERICHT!!

https://www.makelaars-in-leiden.nl/makelaars/leo-van-der-spek/

Graag wil ik mijzelf even aan u voorstellen. Mijn naam is Leo van der Spek en ik ben RE/MAX makelaar. Als RE/MAX makelaar ben je zelfstandig ondernemer. Dat betekent dat u een makelaar treft zonder ‘9 tot 5’ mentaliteit, die resultaatgericht, flexibel en betrokken is. Een bezichtiging of afspraak in de avond of op zaterdagmiddag? Geen probleem. Alles draait erom de aankoop of verkoop van uw huis zo snel en zo goed mogelijk voor u te regelen. De laagste prijs bij aankoop, de hoogst mogelijke prijs bij de verkoop van uw huis. 

Wijkmakelaar
Ik ben wijkmakelaar voor de wijken Doeskwartier,Oranjewijk en Kerkwijk in Leiderdorp. 
Ik ben op de hoogte van de aan- en verkopen van huizen in deze wijken. Maar wanneer u buiten deze wijken een huis zoekt of uw huis wilt verkopen, kan ik u natuurlijk ook van dienst zijn.

Gratis waarde bepaling
Geheelvrijblijvend en zonder kosten kan ik een waardebepaling van uw woning maken en u uitleggen wat mijn werkwijze is en hoe ik u verder van dienst kan zijn.

Afspraak
Wanneer u plannen heeft uw woning te verkopen, of van plan bent een woning aan te kopen, kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. Belt u mij gerust voor een afspraak, ook buiten kantooruren, op nummer: 06-29533470.

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden