Fleur van der Vegt

Mijn naam is Fleur van der Vegt. Ik ben een enthousiaste en gedreven makelaar met passie voor het vak. Met mijn ruime werkervaring in de makelaardij werk ik als zelfstandig ondernemer bij RE/MAX Uw Makelaar. Met mijn kennis en expertise help ik u graag bij de aan- en verkoop van uw woning in de Haarlemmermeer en omstreken!

Ondanks dat ik een echte Haarlemse “mug” ben, heb ik een sterke band met Hoofddorp. Ik heb hier gewoond en op school gezeten, waardoor ik de stad en haar omgeving als geen ander ken. Hierdoor was de keuze snel gemaakt om aan de slag te gaan bij dit dynamische en positieve kantoor. Met een frisse en klantgerichte benadering geloven wij in het creĆ«ren van een gevoel, een beleving die perfect moet zijn. Wij bieden een complete service waarbij uw vragen nooit onbeantwoord zullen blijven. Ook buiten kantooruren en in de weekenden staan wij voor u klaar, omdat wij begrijpen dat uw behoeften niet altijd binnen de reguliere tijden vallen.

Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke aanpak en overtuiging. Ik begrijp dat elke (ver)koop van een woning uniek is, en ik luister dan ook aandachtig naar uw wensen en behoeften. Door met u mee te denken en net dat stapje extra te zetten, komen we samen tot het beste resultaat!

Nieuw aanbod
Woonopp.
140 m²
Perceelopp.
154 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
153 m²
Perceelopp.
214 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
141 m²
Perceelopp.
178 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers