Ellen van Opstal

Al meer dan 20 jaar ben ik binnen RE/MAX actief als makelaar en kantooreigenaar.
De eerste jaren vanaf 2002 heb ik als zelfstandig makelaar gewerkt bij kantoor Rijswijk en daarna Den Haag.

Al snel had ik door dat niet alleen mijn naam maar ook mijn passie in dit vak ligt. Geen dag is hetzelfde en iedere klant is anders met een eigen uniek verhaal. Of het nu een listing gesprek, bezichtiging, woningopname, tekst schrijven of het opmaken van een koopovereenkomst is, het verveeld  nooit.

Ik ben gespecialiseerd in nalatenschappen, echtscheidingen, taxaties, hypotheken en uiteraard de bijbehorende aan- en verkooptrajecten. Een woning is vaak het middelpunt in iemands leven en de snelheid in de huidige markt vliegt daar helaas regelmatig aan voorbij. Ik verkoop geen opdracht of steen maar ik verkoop graag de emotionele thuisbasis van een klant en zo ga ik ook met de aan- en verkoop van een woning om.

In 2016 pakte ik met beide handen de mogelijkheid aan om mijn eigen kantoor te starten in de Hofstad van Nederland, het mooie Den Haag. Het Zeeheldenkwartier trok direct, aangezien de locatie (dichtbij het Centrum) uniek is.

Het continu creëren van een volwaardig kantoor met leuke collega’s is een mooie uitdaging en hier werken wij als team enorm hard aan om dit steevast elke dag door te zetten naar het niveau waar wij voor staan.

Het 50 jarig bestaan van RE/MAX is wederom een mijlpaal! Wij hopen de aankomende 50 jaar nog veel meer voor onze klanten te kunnen betekenen.

Komt u ook eens vrijblijvend bij ons langs? U bent altijd van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of een kop koffie.

Met vriendelijke groet,

Ellen van Opstal RMT
RE/MAX City Makelaardij

Nieuw aanbod
Woonopp.
92 m²
Perceelopp.
2.226 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
250 m²
Perceelopp.
260 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Woonopp.
67 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
112 m²
Perceelopp.
226 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
129 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
68 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer