Dennis de Haan

Mensen kopen van mensen!

https://www.makelaars-in-haarlemmermeer.nl/makelaars/dennis-de-haan/

Dennis de Haan is eigenaar van RE/MAX Uw makelaar, De Makelaars van de Haarlemmermeer. Als inwoner van Hoofddorp kent Dennis de Haarlemmermeer als geen ander. Dennis stelt zich graag aan u voor:

Unieke aanpak

Het makelaarsteam van Dennis bestaat uit zelfstandige makelaars die bemiddelen in de aankoop en verkoop van woningen in de Haarlemmermeer. Ons team beperkt zich niet tot deze gemeente, dus wenst u bijvoorbeeld ergens anders een woning aan te kopen of te verkopen; ook dan staan wij u graag bij. 

Dennis: “We hebben een unieke marktbenadering door de inzet van zelfstandige makelaars. Dit zorgt voor een enorme gedrevenheid, frisse klantgerichte aanpak en een innovatieve en creatieve denkwijze voor het beste resultaat. De makelaars spreken uit eigen ervaring want ze wonen vaak zelf in de wijk waar ze actief zijn. Daardoor weten ze alles over typische woonzaken en nieuwe ontwikkelingen in de omgeving. Mensen kopen van mensen, het is een gevoel, een beleving die goed moet zijn.”

Flinke groei

“De Haarlemmermeer wordt steeds populairder door flinke groei van de Randstad en de snelle verbinding met Haarlem en Amsterdam. En als de verlenging van de Noord-Zuidlijn naar Schiphol en Hoofddorp doorgaat dan zal het gebied verder ontwikkeld worden. Nu al zien we een groei aan nieuwbouw zoals Hydepark en Tudorpark. De diversiteit in opbouw van de wijken maakt de Haarlemmermeer ook zeer aantrekkelijk. Van starterswoningen tot villa’s, er is voor ieder wat wils. De prijzen van de huizen blijven mede daarom stijgen, net zoals in de omliggende steden.”

Prachtige plekken

“Wat de Haarlemmermeer vooral aantrekkelijk maakt om te wonen is het vele groen tussen de grote steden Amsterdam en Haarlem. Je hebt er het Haarlemmermeerse bos, De Groene Weelde en De Toolenburgerplas. Prachtige plekken om te wandelen en te recreëren. Zo zijn er ook veel sportmogelijkheden, bijvoorbeeld het fantastische honkbal- en softbalcomplex van de Hoofddorp Pioniers. Ook hebben de wijken vaak hun eigen winkelcentra, scholen en sportfaciliteiten, zodat je alles dicht in de buurt hebt.”

Complete service

“Wij hebben een wijkgerichte aanpak waarbij onze makelaars goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in de wijken. Ons kantoor heeft ook een brede inhoudelijke kennis van de woningmarkt. Door ons grote nationale en internationale netwerk kunnen we onze relaties een optimaal bereik bieden voor de koop of aankoop van hun woning. We bieden een complete service, ook s’ avonds en in de weekenden. Want laten wij eerlijk zijn, als u als klant met brandende vragen zit, wilt u niet wachten op een antwoord.”

Nieuw aanbod
Woonopp.
103 m²
Perceelopp.
163 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
107 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
190 m²
Perceelopp.
268 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
63 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
63 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
139 m²
Perceelopp.
146 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers