Daniela Ufken

Als zelfstandig ondernemer heb ik me bewust als makelaar aangesloten bij de RE/MAX organisatie omdat dit de grootste en succesvolste makelaarsonderneming ter wereld is. Ik heb zelf 30 jaar in het buitenland gewoond en heb mijn eerste woning ook via RE/MAX gekocht. Uiteindelijk ben ik toch weer naar Nederland teruggekomen waar RE/MAX de Nr. 3 speler, qua online woningaanbod, op de huizenmarkt is met kantoren door het hele land.

De aan- of verkoop van uw woning is over het algemeen een speciaal moment en zelf heb ik al diverse keren in uw schoenen gestaan. Het is belangrijk om dit proces samen te doorlopen als een team, transparant, professioneel en eerlijk. Ik vind het daarom belangrijk dat u als klant vertrouwen in mij hebt. Mijn aanpak is zeer persoonlijk, enthousiast en door de passie voor dit vak ben ik ook bereikbaar buiten kantoortijden. Samen zullen we voor het beste resultaat gaan!!!

Spreekt deze manier van werken u aan en heeft u plannen om een woning te kopen of verkopen, of bent u benieuwd wat uw woning op dit moment waard is? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of een gratis waardebepaling. Dan kom ik bij u langs en kunnen we in een persoonlijk gesprek kijken wat ik ook voor u kan betekenen. Ik ben telefonisch te bereiken op 06-19929731 of via email: danielaufken@remax.nl

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden