Andries van Akelijen

Andries van Akelijen is kantooreigenaar en onze gespecialiseerde makelaar voor het Westland, met name voor de dorpskernen Naaldwijk, Monster en ‘s-Gravenzande. Hij heeft veel affiniteit met innovatieve, duurzame bouw. Als financieel expert biedt hij een complete service van aan- en verkoopadvies en hypotheekadvies. Maak kennis met Andries.

Andries heeft vanuit de hypotheekadvisering zijn overstap gemaakt naar de makelaardij. Door beide te combineren kan hij een full service traject bieden zodat zijn klanten in één keer klaar zijn voor het hele koop- of verkooptraject. Andries: “Ik lever een volledige makelaarsservice waarbij alles op elkaar is afgestemd. Vooral bij aankoop is dat belangrijk want met mijn financiële expertise kan ik al in een vroeg stadium kopers behoeden voor vergissingen als de koop niet haalbaar blijkt te zijn. Bij de notaris kan dat voor pijnlijke en dure situaties leiden. Ik kijk daarom altijd eerst wat financieel mogelijk is voordat we op huizenjacht gaan. Dat schept een hoop rust. Ook bij het verkopen van een woning. Want met een paar gerichte vragen krijg ik een goed beeld van hoe serieus een kandidaat is.”Keuze voor RE/MAX
Andries wordt ondersteund door zijn assistent Dayenne. Zij is office manager van het kantoor en helpt met de planning van afspraken, bezichtigingen en het aannemen van berichten. Gedurende het hele aankoop- en verkooptraject krijgt u te maken met Andries. “Ik heb juist voor RE/MAX gekozen omdat ik het belangrijk vind om gedurende het hele proces een sterke band met klanten te onderhouden als zelfstandige makelaar. Geen taken afschuiven op collega’s maar duidelijk het hele dossier in eigen hand houden. Zodat ik altijd precies weet wat er bij mijn klanten speelt. Ik ben dan ook flexibel bereikbaar, zowel ’s avonds als in het weekend. Dan zijn mijn klanten bezig met hun koop- of verkoopplannen en sta ik ze graag bij.”

Nieuw aanbod
Woonopp.
235 m²
Perceelopp.
1.050 m²
Aantal slaapkamers
7 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
110 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Woonopp.
74 m²
Perceelopp.
79 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
60 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer