Alice Cannoo-Tomas

Mijn naam is Alice Cannoo-Tomas, ik ben uw makelaar in regio Den Haag.

Met mijn ervaring , expertise, en altijd in nauw overleg neem ik voor u het gehele verkoop- of aankoopproces uit handen. Ik geloof dat u de beste, en stressvrije ervaring verdient bij het verkoop of aankoop van uw meest kostbaarste bezit.

Vastgoed heeft altijd mijn interesse gehad. Tijdens mijn tienerjaren heb ik met veel plezier en enorme dorst naar kennis verschillende gerelateerde programma’s  verslonden. Toen mijn man en ik in 2019 ons tweede huis kochten, ging er echt een wereld voor mij open. Van aankoop, tot verbouwing, en daarna het verhuurproces, heb ik me volledig ondergedompeld en eigen gemaakt.

Als uw aankoopmakelaar is het mijn doel om onaangename verrassingen te voorkomen. Dit bereik ik door het object grondig te onderzoeken voordat ik u adviseer. Hierbij houd ik rekening met aspecten zoals rechten en verplichtingen, voorbehoud en kettingbedingen. Als koper heeft u ook een onderzoeksplicht, het is namelijk zo dat, alles wat bekend is voor het tot stand komen van een overeenkomst, wordt geacht als ‘niet belemmerend te hebben gewerkt’ op de koopovereenkomst. Ook dit cruciale proces neem ik voor u uit handen

Als aan- of verkoopmakelaar ontzorg u door een volledig full-servicepakket aan te bieden, met inbegrip van maar niet beperkt tot:

  • Grondig marktonderzoek en deskundig prijsadvies;
  • Effectieve marketingstrategieën;
  • Scherpe onderhandelingen;
  • Vakkundige afhandeling van administratieve taken;
  • Gedegen juridische begeleiding en ondersteuning.

Ik hecht veel waarde aan nauwe betrokkenheid bij mijn klanten en streef naar een volledige ontzorging. Mijn doel is om het maximale uit het traject te halen, u tijd te besparen, het best economische voordeel te realiseren, tegen optimale voorwaarden. Uw tevredenheid is mijn prioriteit! Daarom ben ik flexibel en altijd bereikbaar, zelfs buiten kantooruren.

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden