fbpx
Verkocht

Xenonweg 11 H 3812 SZ Amersfoort

Omschrijving

Op bedrijventerrein Isselt, staat het representatieve bedrijfscomplex Xenonxenter. Dit complex omvat 24 bedrijfsunits. Waarvan de gehele bedrijfsunit nummer 11H te koop of te huur wordt aangeboden (huur met mogelijke optie koop bespreekbaar) De unit is totaal 187 m2 met beneden opslag/productie/vergaderruimte en op de eerste verdieping kantoorruimte verdeeld in vier kamers.

Verkoop / verhuur
De bedrijfsunit wordt aangeboden via een collegiaal kantoor, RE/MAX Gildenhof tel 0307210678 (pandhouder Myriam Vaessen MBA).

Indeling
Op de begane grond bevindt zich een opslag/werkruimte, toilet en bergingskast plus een grote ruimte met pantry aan de achterzijde te gebruiken als vergaderruimte of extra werkruimte. Via de vaste trap komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zicht drie volledig ingerichte kantoorkamers met 9 plekken, waarvan de grootste aan de voorzijde. Ook hier een kantine met pantry. U beschikt verder over drie bijbehorende parkeerplaatsen voor het pand.

Locatie
Op bedrijventerrein Isselt, heeft een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen plaatsgevonden. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft.

Bereikbaarheid
Per auto zijn het centrum van Amersfoort en de Rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort en de regio via de Nijverheidsweg-Noord en Amsterdamseweg.

Optie huur
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1750,– per maand, exclusief BTW, inclusief parkeerplaats.

Servicekosten
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

Parkeren
Er behoren 3 parkeerplaatsen tot het object. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): Toon Coppens
Toon Coppens

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Kantoorruimte oppervlakte
187 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Kantine, pantry/keuken, sanitair, vergaderruimte
Kantoorruimte units vanaf
12 m²
Bekijk alle kenmerken