Rostockweg 21 3825 PG Amersfoort

€ 1.850 per maand

Omschrijving

ALGEMEEN
Te Huur moderne bedrijfsunit (134m2) bij Vathorst incl. twee parkeerplaatsen, op ideale lokatie (afritten A1 en A50).

Op ca 7 minuten rijden van de afrit...... (oa. Ikea en Loods 50) bevindt zich deze mooie functionele unit, gelegen op bedrijvenpark "Vathorst", dat verzorgt oogt, veilig is, prima aangelicht en ook s'avonds wordt afgesloten met een hek. Natuurlijk kan u als huurder toegang verkrijgen met de keycard.

De hoekunit beschikt naast een overheaddeur, over een aparte toegangsdeur en is voorzien van een geïsoleerde betonnen begane grondvloer, betonnen verdiepingsvloer en betonnen dakvloer. De unit is geschikt voor allerlei doeleinden. Tegenover de unit liggen twee bijbehorende parkeerplaatsen voor eigen gebruik. De uitstraling van het complex is modern en representatief; uitermate geschikt voor ondernemers in het MKB en ZZP'ers. Enkele eigenschappen van de bedrijfsunit:
- De totale vloerbelasting van de begane grondvloer in de bedrijfsruimte bedraagt 1500 kg/m².
- De totale vloerbelasting van de betonnen 1e verdiepingsvloer bedraagt 400 kg/m².
- Overheaddeur met een hoogte en breedte van circa 3 meter.
- Goede gevel-, vloer- en dakisolatie.

LOCATIE
Bedrijvenpark Vathorst is de enige echte A1 locatie van Nederland! Voor het bedrijvenpark is een bijzonder en doordacht concept uitgewerkt. Veel bedrijven, waar onder Ikea, Kees Smit, Karwei en meer, hebben hier hun plek al gevonden. Het vormt – mede door zijn directe ligging langs de A1 en de A28 – het visitekaartje van Amersfoort. De werkomgeving heeft een verzorgd en uitnodigend karakter. Hier voel je je welkom! Voor het gebied is een bijzonder en doordacht ruimtelijk concept uitgewerkt, dat een hoogwaardige, samenhangende en parkachtige uitstraling heeft. Zo ontstaat een overzichtelijk, samenhangend en flexibel bedrijventerrein, waar zowel huidige als toekomstige generatie bedrijven optimaal kunnen functioneren.

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark "Vathorst" is uitstekend bereikbaar met de auto vanuit het hele land. Vathorst kent een bedrijventerrein van ongeveer 30 hectare. Het ligt in de oksel van het knooppunt Hoevelaken. Deels langs de A1 en deels langs de A28. Het bedrijventerrein heeft een directe aansluiting op de A1 bij afslag 13 Amersfoort-Noord. Een aantrekkelijke locatie voor ondernemers om zich te vestigen. Bedrijven zitten ook in de spraakmakende geluidswal. Dit bespaart ruimte. Daardoor is er meer groen mogelijk. Per fiets is het bedrijventerrein via diverse fietsroutes uitstekend bereikbaar. De gemeente heeft een busdienst die het bedrijvenpark aandoet.
40 – 50 m tot de bus;
0 – 2 km tot de A28;
0 – 1 km tot de A1;
3 – 5 km tot station Amersfoort;
5 – 6 km tot centrum Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
De unit heeft een bruto oppervlakte van ca. 90 m², verdeeld over 2 lagen:
Begane grond: ca. 82 m²
Verdieping: ca. 52 m²
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan er geen enkel recht aan de genoemde metrages worden ontleend.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1850,-- per maand, exclusief servicekosten exclusief btw.

PARKEREN
Huurder heeft 2 bijbehorende parkeerplaatsen direct voor het bedrijfspand tot zijn/haar beschikking.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten zal nader worden bepaald. De afrekening van de servicekosten vindt plaats op basis van jaarlijkse nacalculatie. Deze kosten zijn o.a. opgebouwd uit de volgende onderdelen;
- Bijdrage vereniging van eigenaren;
- Parkbeheer;
- Gevelreiniging;
- Onderhoud van evt. gemeenschappelijke groenvoorziening;
- Gladheidbestrijding op het buitenterrein;
- Gemeenschappelijke glasbewassing;
- Het onderhoud en beheer van het bedrijvenpark Vathorst.

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. water en elektra.

OPLEVERING
Het object zal worden opgeleverd inclusief onderstaande voorzieningen:
- Betegeld toilet met fonteintje op de begane grond;
- Uitstortgootsteen op de begane grond;
- Pantry met koelkast op de verdieping;
- Verlichting op de begane grond en verdieping;
- Verwarming en airco op de verdieping;
- Mooie visgraat afdekvloer eerste verdieping;
- Laadpaal voorbereiding bij parkeerplaatsen;
- Glasvezel voorbereid.

In overleg met verhuurder kan e.e.a. naar uw eigen smaak en idee worden aangepast.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Voorkeur 5 jarig contract met verlenging van 5 jaar

OPZEGTERMIJN
6 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
Per direct

Indeling
De begane grond heeft een automatische overheaddeur. De beneden ruimte heeft een zware laadvloer en is geschikt voor opslag van producten en/of materialen. Er is een net toilet aanwezig en een kast, beiden onder de trap plus een separate waterbak. Er is tevens krachtstroom en er zijn voldoende stopcontacten aanwezig.

Momenteel is er een afgebakende (binnen)ruimte aanwezig op de begane grond aan de rechterzijde. Deze ruimte is incl. wateraansluiting en een wasruimte. Deze separate ruimte kan worden gehandhaafd of worden verwijderd, afhankelijk van de wensen van de huurder.


Eerste verdieping
Met de trap komt u op de bovenste verdieping, waar de ruimte kantoorruimte gevestigd is. De ruimte is industrieel gehouden met prima verlichting en veel contactdozen voor een flexibele opstelling en inrichting. De ruimte heeft een pantry incl. alle apparatuur. Op de vloer ligt een mooie duurzame V-graat afdekvloer. De ruimte heeft hoge plafonds en een groot raam aan de voorzijde voor voldoende licht inval.
Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): Toon Coppens
Toon Coppens

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 1.850 per maand
Aangeboden sinds
30 mei 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Kantoorruimte oppervlakte
134 m²

Energie

Energielabel
A

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amersfoort C
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AMF00-C-
Perceelnaam
Amersfoort C
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AMF00-C-
Perceelnaam
Amersfoort C
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AMF00-C-
Bekijk alle kenmerken

Overige media