Verkocht

Ringersweg 10 j 4612 PT Bergen op Zoom

Verkocht

Omschrijving

Bekijk de VIRTUAL TOUR op onze website om op uw gemak door het pand te kunnen lopen.

Wordt uw garage te klein om uw bedrijf op een professionele manier te kunnen blijven runnen of bent u gewoon opzoek naar een representatieve bedrijfsruimte met kantoor?

Neem dan zeker hier een kijkje om te zien of u uw bedrijf hier verder zou kunnen laten groeien of juist nog professioneler te werk kan gaan.

Een prima ligging op bedrijventerrein Thedorushaven nabij hoek Lelyweg met directe aansluiting op de Randweg West naar A4/A58/E312.

Deze unit bestaat uit een bedrijfsruimte op de begane grond met kantoorruimte/kantine op de verdieping.
Totaal oppervlakte: 151 m² VVO waarvan 104 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 47 m² kantoorruimte/kantine op de verdieping.

De unit beschikt over een glad afgewerkte betonvloer met een vloerbelasting van 1500 kg/m² en is voorzien van een monolithisch aangebrachte slijtlaag. In de gevelpui op de begane grond is een overheaddeur geplaatst alsmede een loopdeur en op de verdieping een aluminium pui met dubbele beglazing. Aan de voorzijde zijn twee eigen parkeerplaatsen en bij deze unit hoort ook nog een extra parkeerplaats naast het pand.

In de kantoorruimte op de verdieping ligt een keurige laminaatvloer en is er een airco geplaats. Het plafond is netjes afgewerkt met een systeemplafond en inbouwspots.

Een gedeelte van de begane grond is ook v.v. een laminaatvloer en systeemplafond zodat ook deze ruimte als kantoor ingericht kan worden. Ook de kabelgoten zijn reeds aanwezig met daarin diverse aansluitmogelijkheden.

Het geheel is beveiligd met een alarminstallatie.

Al met al een keurige bedrijfsunit op een strategische locatie!

Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): Johnny Mijs
Johnny Mijs

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
178 m²
Bekijk alle kenmerken
Ringersweg 10 j
4612 PT Bergen op Zoom