fbpx
Verhuurd

Rigaweg 25 3825 PP Amersfoort

Omschrijving

Te huur mooie en functionele bedrijfsruimte, nieuwbouw op bedrijventerrein te Vathorst

Tussen het knooppunt A1 - A28 en pal naast de wijk Hooglanderveen, ligt de centraal gelegen kavel waar bedrijvenpark ‘BijHanza’ onlangs is verrezen. De bouw is recentelijk afgerond. Een mooie groene en verzorgde locatie die uitermate goed bereikbaar is met de fiets, auto en openbaar vervoer. Van de afslag ben je in ca 5 min bij het complex. De locatie ligt dicht bij de bekende industrieparken “De Hoef” en “Vathorst” waar vele internationale en lokale ondernemingen zijn gevestigd.

Vanwege de gebruikte materialen, voornamelijk staal en beton, de hoge plafonds (3,35m) en de grote ramen is voor de afbouw van het interieur voor een industriële architectuur gekozen met de volgende kenmerken:
- Grote open ruimtes
- Minimalistische esthetiek
- Blootgestelde materialen en voorzieningen
- Natuurlijk licht.

De bedrijfsunit voldoet aan de modernste isolatie-eisen om zoveel mogelijk energie te besparen. Zo zijn bijvoorbeeld de ruiten gemaakt van HR++ glas. Parkeren is op eigen terrein met de twee bijbehorende parkeerplaatsen. Het terrein is 'avonds en 's nachts afgesloten maar eigenaren en huurders houden via een zender altijd toegang.

Unit met nr 25 heeft een grote elektrische overheaddeur beneden aan de voorzijde. Hier is de ruimte extra hoog. De begane grondvloer heeft een gestorte betonvloer. Deze is monolithisch afgewerkt (gevlinderd). Op de begane grond bevindt zich tevens het toilet met fonteintje en de vaste trap naar de hierboven gelegen verdieping. Ook is hier een spoelbak geïnstalleerd. De bovenste verdieping is ideaal voor kantoorruimte. Deze is industrieel gehouden. De vloer is bekleed met een duurzaam planken pvc in wildverband. Hier is tevens een pantry geplaatst voorzien van apparatuur en een gezellig bar. Door de vele ramen valt ruim voldoende licht. De airco zorgt voor een aangenaam klimaat ook in de zomer.
De unit is op enkele details na afgewerkt, dit gebeurt nog voor verhuur.

SERVICEKOSTEN
Pro memorie. Momenteel € 145,= per maand.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

HUUROPZEGTERMIJN
12 maanden tegen het einde van een lopende huurtermijn.

BETALINGEN
Huur en servicekosten inclusief btw per maand vooruit.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van minimaal 2 maanden huur te vermeerderen met eventuele servicekosten en btw.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst model verhuurder e.e.a. gebaseerd op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in 2015 vastgesteld.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100).

BIJZONDERHEDEN
De bedrijfsruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Dit document is gebaseerd op materiaal waarvan RE/MAX Gildenhof van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel RE/MAX Gildenhof bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. RE/MAX Gildenhof sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.


Indeling
Begane grond (69m2) met hoge overheaddeur, toilet plus fonteintje, separate spoelbak en vaste trap naar boven

Eerste verdieping
Grote ruimte (67m2) ideaal voor kantoorwerkzaamheden. Pantry met de benodigde apparatuur. Visgraad vloer
Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): Toon Coppens
Toon Coppens

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
12 april 2023
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per direct
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bedrijfshal oppervlakte
137 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
67 m²

Energie

Energielabel
A
Bekijk alle kenmerken

Overige media