fbpx
Verhuurd

Hogerwerf 5 4704 RV Roosendaal

Omschrijving

Bedrijfspand te huur op het bedrijventerrein Borchwerf I in Roosendaal

Het is ons een genoegen om dit interessante bedrijfspand aan te bieden, gelegen op een uitstekende locatie in Roosendaal. Met het adres Hogerwerf 5, bevindt dit pand zich op het bekende Borchwerf I bedrijventerrein. Deze bedrijfshal is gebouwd in 1997 en biedt een scala aan mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele ruimte.

Bekijk onze VIRTUAL TOUR van deze unit op onze website (tabblad video) en maak alvast een digitale ronde voor een eerste indruk.

Kenmerken van het pand:

Type: Bedrijfshal met kantoorruimte.
Oppervlakte: Dit pand beschikt over een ruime bedrijfsruimte met bijbehorende kantoorruimtes, perfect voor het uitvoeren van uw dagelijkse zakelijke activiteiten.
Overheaddeur: De aanwezigheid van een overheaddeur (3 x 3 m) vergemakkelijkt de toegang tot het pand en maakt het laden en lossen van goederen eenvoudig en efficiënt.
Vrije hoogte: Met een vrije hoogte van 6.2 meter biedt dit pand voldoende ruimte voor opslag van goederen en andere bedrijfsactiviteiten.

Ideaal voor zzp-ers:

Dit bedrijfspand is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zzp-ers. Of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang zelfstandig werkt, dit pand biedt de perfecte omgeving om je bedrijf uit te breiden en te laten groeien. De aanwezigheid van kantoorruimtes stelt je in staat om professioneel en efficiënt te werken, terwijl de ruime bedrijfsruimte je de mogelijkheid biedt om je goederen en/of inventaris op te slaan.

Locatie:

Gelegen op het bedrijventerrein Borchwerf I, geniet dit bedrijfspand van een strategische ligging in Roosendaal. Het bedrijventerrein ligt vlak bij snelwegen en belangrijke verkeersroutes, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor jou en je klanten. Bovendien zijn er tal van andere bedrijven in de buurt, waardoor er mogelijkheden zijn voor samenwerking en netwerken.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over dit bedrijfspand? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging. Als makelaar sta ik klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte locatie voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

Opleveringsniveau:
De unit is redelijk afgewerkt en voorzien van onder meer de volgende zaken:
Bedrijfsruimte (15,0 m. x 10,0 m.):
• TL-verlichting;
• betonvloer;
• uitstortgootsteen;
• krachtstroom aansluiting;
• diverse 220V aansluitingen;
• (gas)heater in de hal;
• brandslanghaspel;
• handmatig bedienbare overheaddeur afm. 3,00 m. breed en 3,00 m. hoog;
• toiletruimte met toilet en fonteintje;
• pantry;
• meterkast v.v. groepenkast met 5 groepen, 2 aardlekschakelaars en krachtgroep;
• vrije hoogte 6,20 m onderkant balk;
• vrije hoogte ingang ca. 3,0 m onderkant vloer.

Verdieping (10,0 m. x 5,0 m.):
• verdeeld in overloop, kantoorruimte en archief/bergruimte;

Algemeen:
• eigen nutsaansluitingen voor gas, elektra en water;
• alarminstallatie (niet aangesloten op meldkamer)

Afwerkingsniveau:
Representatief en functioneel afwerkingsniveau. Opleveringsniveau “turn-key”.

Bestemming/gebruik:
Het object valt in het bestemmingsplan “Borchwerf I” van de gemeente Roosendaal met de aanduiding Enkelbestemming Bedrijventerrein-2.

a. Industriële en ambachtelijke bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 3.1 en 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, alsmede groothandelsbedrijven
b. per bedrijfsvestiging het kantoorvloeroppervlak niet meer dan 50% van het totale perceeloppervlak mag bedragen tot een maximum van 1.500 m².

Het volledige bestemmingsplan is in te zien via Ruimtelijke plannen of de gemeente, huurder dient zichzelf van de juiste bestemming te vergewissen en van eventuele vergunningen te voorzien.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van 2 maanden huur.

Huurcontract:
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

Huurprijs:
€ 1.150,- per maand

Servicekosten:
In overleg met verhuurder

Huurtermijn:
Huurperiode in overleg

Indexering:
Jaarlijks op basis van een wijziging van de maandelijkse prijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Aanvaarding:
Per direct mogelijk.
Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): Johnny Mijs
Johnny Mijs

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
24 juli 2023
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per direct
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bedrijfshal oppervlakte
150 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
50 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Roosendaal A 4396
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken