Verkocht

Bergsebaan 45 4726 SB Heerle

Verkocht

Omschrijving

Aan een doorgaande weg tussen Heerle en Wouw ligt dit ruime, vrijstaande woonhuis met grote, aanpandige loods, 4 flinke slaapkamers, een extra zolderkamer, ruime woonkamer en badkamer en fijne woonkeuken op een ruim perceel van 1290 m2. Bekijk ook de virtuele tour op onze eigen website.

Op de hoek van een klein bedrijventerrein ligt deze ruime woning met aanpandige loods. Als je aan komt rijden is er voor het pand voldoende ruimte om de auto te parkeren. Er zijn 2 ingangen, de eerste is de voordeur van de woning, de volgende komt uit in de gang tussen de woning en de loods. Gasten voor het bedrijf kunnen zich dus rechtstreeks bij de loods melden.

Beschrijving woning
Achter de voordeur ligt een lange gang met plavuizen vloer en muren die deels zijn afgewerkt met lambrisering en deels met stucwerk. In de gang bevindt zich de meterkast (6 groepen en krachtstroom naar de loods) en de trap naar de eerste verdieping. Verder bereik je via de gang een kantoorruimte, het toilet en de woonkamer waar een deur is in het zitgedeelte en in het eetgedeelte. Het toilet is ruim, heeft een fraaie wasbak, hangend toilet en is deels betegeld.

De ruime, sfeervolle woonkamer heeft een L-vorm en is voorzien van een mooie houten vloer. Het ruime zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde en heeft door de afmeting voldoende mogelijkheden om te spelen met de indeling. De fraaie, gebogen glas-in-lood ramen en het balkenplafond dragen zeker bij aan de sfeer van deze voormalige stationsrestauratie. En dan is er ook nog een open haard die heel handig gesitueerd is waardoor je zowel in het woon-, als in het eetgedeelte kunt genieten van een knapperend vuurtje. Ook het eetgedeelte is ruim en erg licht door de grote aluminium schuifpui. Van hieruit heb je uitzicht op de grote, privacyvolle achtertuin met veel groenblijvende beplanting.

Naast het eetgedeelte ligt de ruime, gesloten woonkeuken. Deze kent een U-opstelling waarbij de lange kant onder het raam ligt. Hierdoor is niet alleen de keuken, maar ook de werkruime lekker licht en kijk je ook tijdens het kokkerellen uit over de fijne tuin. Vanuit de keuken bereik je de woonkamer, de badkamer en de royale hal tussen de woning en de loods. In de woonkamer is er verder nog een vaste kast onder de trap.

De volledig betegelde, lichte badkamer is zeker ruim te noemen en is voorzien van een bad, wastafel met meubel, douchecabine en 2e toilet.

De brede gang tussen de woning en de loods is zowel via de keuken als via het kantoor bereikbaar. De gang is voorzien van een plavuizen vloer, balkenplafond en op de muren is er deels lambrisering en deels stucwerk. Vanuit deze gang is er een deur naar de tuin direct naast de loods, een deur naar het kantoor dat bij de woning hoort en een deur naar het kantoor dat bij de loods hoort.

Via een trap in de gang bereik je de eerste verdieping met bovenaan de trap meteen een raam zodat de overloop veel lichtinval heeft. De trap en overloop zijn voorzien van vloerbedekking. Aan de voorzijde van de woning zijn 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer is licht en ruim, is voorzien van een lichte laminaat vloerbedekking, heeft 2 inbouwkasten en een wastafel. De tweede slaapkamer heeft ook een lichte laminaat vloerbedekking, 2 inbouwkasten en een wastafel en is voorzien van een dakkapel. Aan de achterzijde zijn ook 2 slaapkamers. Slaapkamer 3 is ook weer voorzien van de lichte laminaatvloer en 2 inbouwkasten. De vierde slaapkamer is de ouderslaapkamer welke ook is voorzien van 2 inbouwkasten, en een dakkapel. In deze kamer ligt vloerbedekking.

Helemaal achteraan ligt nog een ruime kamer. In deze kamer ligt laminaat, zijn ook weer 2 inbouwkasten, is er een deur naar het platte dak tussen de woning en de loods en is de trap naar de zolderverdieping.

De zolderverdieping bestaat uit 3 delen. Het eerste deel waar je boven komt is een open ruimte met raam. Het tweede deel is voorzien van knieschotten. Hier vind je ook de CV-ketel en 2 schoorstenen. Hierachter is nog een ruime extra kamer te vinden waarin een raam, lage bergruimte en vloerbedekking.

De royale tuin ligt op het westen en heeft veel beplanting. Vooraan bij de woning is er een fijn terras met vijver. Door een elektrisch bedienbaar zonnescherm kun je hier in de schaduw zitten als je daar behoefte aan hebt. Voor het terras een flink grasveld met aan de rand volwassen begroeiing van bomen en struiken. Links in het midden, achter de loods, is een poort zodat je op eigen terrein kunt parkeren. Achterin de tuin is nu het verblijf van eenden en kippen. De gehele tuin is omheind en langs de omheining voorzien van beplanting zodat optimale privacy gegarandeerd is.

De woning is grotendeels voorzien va dubbele beglazing.

Beschrijving loods
De ruime loods is bereikbaar via de tuin, via een deur in de gang tussen woning en loods en via 2 grote schuifdeuren aan de zijkant. Deze deuren hebben een doorrijhoogte van 3.34 mtr en een doorrijbreedte van 3.35 mtr. De loods bestaat uit 2 met elkaar verbonden delen en is in totaal 17 meter breed en 9,85 meter diep. De nokhoogte is 6,85 mtr. In beide delen is een entresol voor extra bergruimte. Onder de rechter entresol bevinden zich de werkplaats en het kantoor. De loods heeft een betonnen vloer. Zo’n 8 jaar geleden is er een compleet nieuw, geïsoleerd, zelfdragend dak op gelegd. Door de indeling en afmeting is de loods voor vele doeleinden te gebruiken, ook hobbymatig.

De ruime woning met 4 slaapkamers, 2 extra kamers en een zolder, de flinke loods, het royale perceel en de ligging zorgen ervoor dat het geheel voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Doordat er in het woonhuis op de begane grond een badkamer is en een extra kamer die nu in gebruik is als kantoor is hier met een kleine aanpassing ook levensloopbestendig wonen mogelijk. Doordat de loods aan de woning ligt en van binnenuit bereikbaar is, zijn er ook bedrijfsmatig veel mogelijkheden.

De bestemming in het voorontwerp bestemmingsplan is op dit moment Bedrijf-3 met de functieaanduiding specifieke vorm van bedrijf – groothandel in technische benodigdheden. Voor meer informatie of specifieke vragen over de bestemming adviseren wij u om contact op te nemen met de gemeente Roosendaal.

Kom kijken voor een goede indruk!

Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): Elsa Kreuze

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Wonen
296 m²
Perceel
1.290 m²
Bekijk alle kenmerken
Bergsebaan 45
4726 SB Heerle