Wolder

Wolder is een charmant dorpje in de gemeente Maastricht, gelegen in de provincie Limburg, Nederland. Het dorp ligt ten westen van het historische stadscentrum van Maastricht en heeft een landelijke en rustige sfeer.

Wolder wordt gekenmerkt door een mix van historische gebouwen en moderne woningen, te midden van een prachtig landschap met groene velden en glooiende heuvels. Het is een populaire woonplaats voor mensen die willen genieten van de rust en de natuur, terwijl ze toch dicht genoeg bij de voorzieningen van de stad Maastricht willen zijn.

Het dorp heeft enkele voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten, waardoor het een prettige plek is om te wonen. Daarnaast biedt de omgeving van Wolder tal van mogelijkheden voor outdooractiviteiten, zoals wandelen, fietsen en genieten van de prachtige Limburgse natuur.

Al met al is Wolder een idyllisch dorpje dat de perfecte balans biedt tussen landelijk wonen en het gemak van nabijheid tot de stad.

Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen? Neem dan contact op met RE/MAX Mosa via 043-2073479 of roelschrijen@remax.nl. Uw lokale makelaar voor omgeving Wolder. Meer informatie vind u hier.

Deel dit bericht