Vrijenburg

Huizen aan de waterkant

Een ideale woonwijk voor gezinnen in Barendrecht

Vrijenburg is de grootste wijk van Barendrecht en de perfecte plek voor gezinnen. Deze bruisende wijk biedt uitstekende faciliteiten voor kinderen en een geweldige bereikbaarheid voor zowel woon- als werkverkeer. Geniet van een prachtige, kindvriendelijke omgeving in het hart van Barendrecht.

Een diverse wijk met een breed scala aan bouwstijlen

Vrijenburg staat bekend als een fijne woonwijk met een grote diversiteit aan bouwstijlen. Of je nu op zoek bent naar een sfeervol huis, een gezellig appartement of een moderne villa, in Vrijenburg vind je de woning die aan al je wensen voldoet. Bovendien is de wijk gemakkelijk bereikbaar, zelfs zonder auto, dankzij de handige tramverbinding.

Profiteer van gunstige prijsontwikkelingen en ideale locatie

De vraag naar nieuwe woningen met een gunstige ligging ten opzichte van Rotterdam is hoog, waardoor de prijzen in Vrijenburg gestaag stijgen. De ideale locatie speelt hierin een belangrijke rol. Met de tram ben je snel in het bruisende centrum van Rotterdam en het nabijgelegen winkelcentrum Carnisse Veste. Dit maakt Vrijenburg een aantrekkelijke woonwijk voor gezinnen die dicht bij de stad willen wonen.

Alles binnen handbereik – gemak en voorzieningen

In Vrijenburg heb je alles binnen handbereik. De wijk wordt doorkruist door de tramlijn naar Rotterdam, waardoor je eenvoudig kunt reizen. Kinderopvang en basisschool De Vrijenburg bevinden zich op loopafstand, wat ouders en kinderen gemakkelijke toegang geeft tot hoogwaardig onderwijs. Ook voor bezoekers van buitenaf is de wijk uitstekend bereikbaar via de nabijgelegen snelwegen A15 en A29. Daarnaast zijn er talloze winkels, sportverenigingen en een prachtig park waar je heerlijk kunt wandelen, allemaal op korte afstand.

Ontdek Vrijenburg vandaag nog en geniet van het comfortabele en kindvriendelijke wonen in de grootste wijk van Barendrecht. Neem contact op met een lokale makelaar om meer te weten te komen over de beschikbare woningen en de mogelijkheden die deze prachtige woonwijk te bieden heeft.

Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen? Neem dan contact op met RE/MAX Makelaarsgroep 0180-615233 of barendrecht@remax.nl. Uw lokale makelaar voor omgeving van de Vrijenburg. Meer informatie vind u hier.

Deel dit bericht