’t Lien

Wonen 't Lien

Ontdek de betoverende kindvriendelijke wijk ’t Lien in Leidschendam, waar rust en ruimte samenkomen. Met zijn ideale locatie en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik, is ’t Lien de perfecte plek voor jonge gezinnen om te settelen en te genieten van een fijne leefomgeving.

’t Lien staat bekend als een uiterst kindvriendelijke wijk met gezellige woonstraatjes die aansluiten op hoofdstraten. Hier kunnen kinderen veilig en onbezorgd opgroeien, met tal van speelveldjes en een grote speeltuin aan de rand van de wijk. De huizen in ’t Lien bestaan voornamelijk uit 3-laagse woningen met 4 slaapkamers, gebouwd in de jaren ’80.

Hoewel er geen winkels in de wijk zelf zijn, is uitgebreid winkelen mogelijk op slechts enkele minuten loopafstand bij The Mall of the Netherlands en winkelcentrum Prins Frederiklaan. Voor basisscholen zijn er maar liefst 3 opties beschikbaar: EmmaĆ¼s, De Tandam en SBO De Vliethorst. Het voortgezet onderwijs met het Veurs Lyceum en MBO Rijnland bevindt zich ook op korte afstand. Voor kinderopvang is er De Vlietkinderen en na schooltijd kunnen kinderen genieten van zwemmen in Zwembad De Fluit. Daarnaast zijn er huisartsenposten en een BENU apotheek in het hart van de wijk. Enkele bedrijven, waaronder het hoofdkantoor van Fugro, bevinden zich aan de rand van de wijk.

Deel dit bericht