Riederhoek

2 onder een kap woningen in Riederhoek

Riederhoek in Barendrecht

Ontdek het authentieke wonen in dit charmante jaren ’30 tuindorp. Met de typische bouwstijl uit die tijd en de ideale ligging is Riederhoek een zeer gewilde wijk. Of je nu jong of oud bent, hier voelt iedereen zich thuis.

Ontdek de unieke jaren ’30 bouwstijl van Riederhoek

Riederhoek staat bekend om zijn prachtige jaren ’30 bouwstijl. Deze geliefde architectuur geeft de wijk een karakteristieke uitstraling en zorgt voor een sfeervolle leefomgeving. Bij Marco Bos kun je terecht voor een breed scala aan eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen in de jaren ’30 bouwstijl. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning of een ruimere woning om door te groeien, in Riederhoek is er altijd een passende optie beschikbaar. Ontdek de mogelijkheden van de jaren ’30 bouwstijl in Riederhoek en laat je adviseren door jouw wijkmakelaar Marco Bos.

Wonen in het karakteristieke tuindorp Riederhoek

Riederhoek is een tuindorp met een rijke geschiedenis. Het tuindorpprincipe, geïntroduceerd in de jaren ’30, zorgt voor een dorpse sfeer in deze wijk. Hier kan je genieten van een unieke, ruime omgeving met veel groen. Ervaar zelf de charme en het karakter van het tuindorp Riederhoek.

Gunstige ligging en voorzieningen van Riederhoek

Riederhoek heeft een ideale ligging in stadsdeel Carnisselande. Met basisschool Smitshoek en een kinderdagverblijf in het hart van de wijk, heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Het grote winkelcentrum Carnisse Veste is slechts een fietsrit verwijderd. Daarnaast grenst Riederhoek aan het prachtige ‘Riederpark’, waar je kunt wandelen en recreëren. Ook voor de voetballiefhebbers is VV Smitshoek om de hoek te vinden. Geniet van de rust en de nabijheid van alle benodigde voorzieningen in Riederhoek.

Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen? Neem dan contact op met RE/MAX Makelaarsgroep 0180-615233 of barendrecht@remax.nl. Uw lokale makelaar voor omgeving van de Riederhoek. Meer informatie vind u hier.

Deel dit bericht