Ommoord

Makelaars kantoor Rotterdam

Als je op zoek bent naar een levendige en groene omgeving om te wonen, dan is Ommoord de ideale plek voor jou. Met zijn rustige straten, uitgestrekte parken en diverse voorzieningen is Ommoord een geweldige plek om te settelen.

Ommoord staat bekend om zijn ruime opzet en groene landschap. De wijk biedt een mix van woningen, variërend van eengezinswoningen tot appartementen, waardoor er voor elk wat wils is. Of je nu een jong gezin bent dat op zoek is naar een ruime woning met een tuin, of een professional die op zoek is naar een modern appartement, Ommoord heeft een breed scala aan opties om uit te kiezen.

Een van de grootste troeven van Ommoord is het prachtige Lage Bergse Bos, dat zich uitstrekt langs de noordelijke grens van de wijk. Dit groene gebied biedt talloze mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Je kunt er genieten van lange wandelingen of fietstochten, picknicken in het gras, of zelfs een rondje golf spelen op de nabijgelegen golfbaan. Het Lage Bergse Bos is de perfecte ontsnapping aan de drukte van de stad, en het ligt op slechts een steenworp afstand van je voordeur in Ommoord.

Naast het prachtige groen biedt Ommoord ook een scala aan voorzieningen. In het winkelcentrum Hesseplaats vind je diverse winkels, supermarkten en restaurants, zodat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt. Er zijn ook verschillende scholen en kinderopvangcentra in de buurt, waardoor Ommoord een aantrekkelijke optie is voor gezinnen met kinderen.

Wat betreft bereikbaarheid is Ommoord goed verbonden met de rest van Rotterdam. Het heeft uitstekende openbaarvervoersverbindingen, met een metrostation en verschillende buslijnen die je snel naar het stadscentrum en andere delen van de stad brengen. Daarnaast is Ommoord gunstig gelegen nabij de snelwegen, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot andere steden in de regio.

Kortom, Ommoord is een fantastische wijk om te wonen. Met zijn groene omgeving, diverse woningaanbod en goede voorzieningen, is het de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en comfortabele woonomgeving. Als je wilt genieten van het beste van zowel de stad als de natuur, is Ommoord de perfecte keuze voor jou. Begin vandaag nog met het verkennen van de mogelijkheden en ontdek wat Ommoord te bieden heeft!

Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen? Neem dan contact op met RE/MAX Totaal Makelaars 010-4535920 of totaal@remax.nl. Uw lokale makelaar voor omgeving Ommoord. Meer informatie vind u hier.

Deel dit bericht