Meerwede

Ontdek de prachtige wijk Meerwede in Barendrecht – Comfortabel wonen met alle voorzieningen

Welkom in de bruisende wijk Meerwede in Barendrecht! Geniet van comfortabel wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Divers woningaanbod voor iedereen Meerwede biedt een gezellige woonsfeer met een diversiteit aan woningen. Of je nu een gezin hebt of op zoek bent naar sociaal contact, Meerwede heeft voor elk wat wils. Van moderne appartementswoningen in de Avenue Carnisse tot prachtige 2-onder-1-kapwoningen aan de Meerwedesingel, gelegen aan het water. Daarnaast bestaat het grootste deel van de wijk uit schitterende eengezinswoningen.

Uitstekende bereikbaarheid voor een moeiteloze levensstijl met de tram die door de wijk rijdt, ben je in no-time in Rotterdam. Ook het Middeldijkerplein, met diverse winkels, supermarkten en gezellige horecagelegenheden, is gemakkelijk bereikbaar. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig in de uitgebreide parkeergarage. Voor gezinnen met kinderen zijn er verschillende kleuterscholen en basisscholen in de directe omgeving. Of je nu reist met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto, Meerwede is uitstekend bereikbaar.

Groene omgeving om van te genieten. Een van de meest aantrekkelijke aspecten van Meerwede is de groene omgeving. Hier kun je volop genieten van prachtige parken, groene lanen en adembenemende natuurgebieden. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt ontspannen in de natuur, Meerwede biedt alle mogelijkheden om van het buitenleven te genieten.

Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen? Neem dan contact op met RE/MAX Makelaarsgroep 0180-615233 of barendrecht@remax.nl. Uw lokale makelaar voor omgeving van de Meerwede. Meer informatie vind u hier.

Deel dit bericht