Hilversum

Wil je wonen in de groene parel van Het Gooi? Ontdek Hilversum, een gewilde en aantrekkelijke plaats waar voor ieder wat wils is. Of je nu op zoek bent naar een knusse dorpswoning of een exclusieve villa, Hilversum biedt een ideale plek om te wonen. Wat het nog beter maakt, is dat Hilversum op slechts een half uur rijden van Amsterdam ligt. Geniet van de rustige en groene omgeving van Hilversum terwijl je toch dicht bij de bruisende stadsleven van Amsterdam bent.

Ontdek de mediastad Hilversum

Ontdek de bijzondere charme van Hilversum, ook wel bekend als de “Mediastad”. Hilversum is de thuisbasis van talrijke landelijke omroepbedrijven en staat bekend om de combinatie van gevestigde en jonge bedrijven. Hier vind je zowel investeringsvermogen als nieuwe kennis, producten en diensten. Met grote (internationale) bedrijven zoals Nike, Oxxio en VSH, biedt Hilversum veel werkgelegenheid, vooral in de creatieve sector. Ontdek de bruisende mediawereld van Hilversum en de vele carrièremogelijkheden die de stad te bieden heeft.

Ontdek de buurt

Het centrum van Hilversum is een paradijs voor winkelliefhebbers. Van luxueuze boetieks en gezellige restaurants aan de ‘s-Gravenlandseweg tot bekende winkelketens in de Kerkstraat, Hilvertshof en de Brink. De Leeuwenstraat biedt een meer alternatief winkelaanbod. Voor een gezellig cafébezoek, een avondje theater of een film in de bioscoop kun je terecht op de Groest en de Markt. En als je op zoek bent naar culinaire ervaringen, dan vind je talloze restaurants rondom de Kerkbrink en in de ´s-Gravelandseweg, Havenstraat en Langestraat. Vergeet ook niet de gezellige markt op woensdag en zaterdag te bezoeken, waar je lokale producten en ambachtelijke lekkernijen kunt vinden.

Wonen in Hilversum – De ideale plek

Met meer dan 90.000 inwoners en een gestage groei, is Hilversum een populaire plek om te wonen. Vooral expats en jonge gezinnen die vanuit Amsterdam verhuizen, kiezen graag voor deze gemeente. De combinatie van werken in Utrecht of Amsterdam en wonen in Hilversum is ideaal. Dankzij de centrale ligging ben je met de trein in slechts 20 minuten in Amsterdam of Utrecht. Daarnaast biedt Hilversum een prachtige groene woonomgeving, omringd door bossen en heide. De meeste wijken in Hilversum hebben ook vijvers of parken waar je kunt ontspannen. Bovendien worden er de komende 10 jaar nog eens tot 4.500 woningen bijgebouwd, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om jouw ideale plek in Hilversum te vinden.

Deel dit bericht