Doeskwartier

Ontdek een Betoverende Woonwijk nabij de Grote Stad

Op zoek naar een ruime en gunstig gelegen woonwijk dicht bij grote steden? Maak kennis met het Doeskwartier in Leiderdorp, bestaande uit de Kerkwijk en de Oranjewijk. Deze ideale wijk is perfect voor jonge gezinnen met opgroeiende kinderen, vanwege de kindvriendelijke omgeving en waardevaste woningen.

De Oranjewijk, een ruim opgezette wijk langs de groene oevers van de Oude Rijn. Omringd door groen en ruime tuinen, bestaat deze wijk voornamelijk uit woningen uit de jaren ’50 en ’60.

De Kerkwijk, ook wel bekend als het charmante “Oude Dorp”, is een sfeervolle jaren ’30 wijk gelegen langs de pittoreske Oude Rijn. Deze geliefde buurt biedt diverse lagere scholen en behoudt zijn waarde, waardoor de woningen snel verkocht worden. Met snelle toegang tot de snelweg en het bruisende centrum van Leiden op slechts 15 minuten fietsafstand, is Kerkwijk een ideale locatie. Bovendien zijn faciliteiten zoals zwembad De Does, tennisvereniging De Munnik en winkelcentra Santhorst en De Winkelhof gemakkelijk bereikbaar.

Het Doeskwartier biedt waardevolle woningen die snel verkocht worden. Met een gemiddelde woningprijs van €328.231, wat bovengemiddeld tot hoog is, je kunt investeren in een woning die zijn waarde behoudt. Met een sterke vraag naar huizen in deze populaire omgeving is het Doeskwartier een ideale keuze voor een stabiele investering.

Ontdek de betoverende levensstijl die het Doeskwartier te bieden heeft. Met een centrale ligging, een mix van moderne en traditionele architectuur, ruime woningen en groene ruimtes om van te genieten, zal je jezelf hier zeker thuis voelen. De nabijheid van openbaar vervoer en een levendig gemeenschapsgevoel maken het plaatje compleet. Maak van het Doeskwartier jouw nieuwe thuis en geniet van het beste van zowel stad als natuur.

Deel dit bericht