De Portlandse Driehoek

Foto van de omgeving Portlandse Driehoek

Ontdek de Perfecte Woonplek in de Portlandse Driehoek: Natuur, Voorzieningen en Ideale Ligging

Op zoek naar de ideale woonplek waar natuur en voorzieningen samenkomen? Ontdek de wijken Regenboog en Saffier in de Portlandse Driehoek. Hier geniet je van prachtige natuurlijke omgevingen en diverse voorzieningen binnen handbereik.

Natuur en Voorzieningen binnen Handbereik

In de Portlandse Driehoek vind je alles wat je voor je gezin nodig hebt op slechts een steenworp afstand. Ongeveer 70% van de wijk is omringd door recreatiegebieden, parken en groenstroken. Het bruisende winkelcentrum Hof van Portland is het kloppende hart van de wijk, met een scala aan winkels zoals Albert Heijn, Verhage, Uljee, Primera, een bloemist en een kapper. Daarnaast bevindt zich in de buurt van het winkelcentrum de schoolcampus met drie basisscholen en twee kinderdagverblijven. Ook de huisartsenpraktijk Portland, een apotheek en een bibliotheek zijn gemakkelijk bereikbaar. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik en op fietsafstand.

Diversiteit in Woningen en Stijlen

De wijken Regenboog en Saffier bieden een gevarieerde architectuur, met voornamelijk woningen uit de jaren ’30 en moderne ontwerpen van recent gebouwde huizen. Door de toenemende populariteit en de gunstige ligging van de wijk, verwachten we dat de huizenprijzen nog verder zullen stijgen. Of je nu op zoek bent naar een charmante woning met karakter of een strak en modern huis, je vindt het in de Portlandse Driehoek.

Ideaal voor Gezinnen en Jonge Bewoners

De Portlandse Driehoek biedt een overvloed aan activiteiten voor kinderen. Bij de schoolcampus zijn ruime speelpleinen te vinden, waaronder een kunstgrasveldje voor voetbal en hockey. Daarnaast zijn er diverse speeltuinen en groenstroken in de omgeving. In de nabijheid van de wijk en de Rhoonse Baan bevindt zich een uitgestrekte groenstrook met waterpartijen, een skatebaan en een stormbaan

Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen? Neem dan contact op met RE/MAX Makelaarsgroep 0180-615233 of barendrecht@remax.nl. Uw lokale makelaar voor omgeving van de Portlandse Driehoek. Meer informatie vind u hier.

Deel dit bericht