De Heuvel & Amstelhof

Deze wijken bieden geweldige kansen voor starters en alleenstaanden. Door de nabijheid van The Mall of the Netherlands zijn de woningprijzen gestegen, maar er zijn nog steeds interessante mogelijkheden, zoals het kopen van een huurappartement.

De woningvoorraad in De Heuvel & Amstelhof bestaat voornamelijk uit appartementen, zowel te koop als te huur. Je kunt kiezen uit 4-kamerappartementen, maar er zijn ook 2-, 3- en 5-kamerappartementen beschikbaar. Starters op de woningmarkt hebben een unieke kans, aangezien steeds vaker huurwoningen in Amstelhof te koop worden aangeboden. Elk appartementencomplex is voorzien van een lift en een eigen berging op de begane grond. Geniet van het comfort en gemak van deze goed uitgeruste complexen.

De Heuvel en Amstelhof zijn ideaal gelegen, omringd door doorgaande wegen en een prachtig park waar je kunt genieten van ontspannende wandelingen. De bereikbaarheid via de Heuvelweg en de Noordsingel is uitstekend, en er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Of je nu met of zonder kinderen bent, deze wijken bieden een aantrekkelijke leefomgeving. Met uitstekend openbaar vervoer bent je binnen de kortste keren in het bruisende centrum van Den Haag.

In de omgeving van De Heuvel & Amstelhof vindt je diverse voorzieningen, zoals basisschool De Margriet en kinderopvang Small Steps. Voor middelbaar onderwijs zijn het Veurs Lyceum en MBO Rijnland beschikbaar. Bovendien is er een bescheiden winkelcentrum met een supermarkt, Chinees restaurant, kapper en apotheek. Voor een uitgebreide winkelervaring kun je terecht bij The Mall of the Netherlands, een nabijgelegen winkelcentrum met een breed scala aan hoogwaardige winkels, restaurants en entertainment. Ontdek de levendige buurt van De Heuvel & Amstelhof en vind jouw droomwoning op de woningmarkt.

Deel dit bericht