Waarom RE/MAX?

RE/MAX is wereldwijd de meest succesvolle en snelst groeiende franchiseorganisatie binnen de makelaardij. Het basisidee is simpel: verbeter de werkomgeving en het verdienmodel voor makelaars en het succes neemt toe. Onze formule bewijst zijn kracht al sinds 1973. Aansluiting bij RE/MAX geeft toegang tot wereldwijde merkbekendheid.

Het merk schept vertrouwen en opent deuren naar meer bekendheid en meer klanten. De consument kiest voor makelaars van jouw kantoor, omdat je onderdeel bent van een erkend netwerk met een gevestigde reputatie. Het RE/MAX franchisesysteem biedt een unieke kans voor ondernemers. Ontdek de waarde van het merk en oordeel zelf.

1; RE/MAX als franchiseorganisatie

ZELFSTANDIG ONDERNEMER ZIJN BIJ DE NUMMER 1. RE/MAX is ’s werelds grootste en meest succesvolle makelaarsnetwerk. Opgericht in 1973 in de Verenigde Staten. Elke maand opent de franchiseorganisatie nieuwe kantoren, ook in Nederland. Overal kom je de heteluchtballon van RE/MAX tegen. Elke regio heeft zijn eigen kracht en mogelijkheden. Binnen het franchiseconcept wordt elk kantoor onafhankelijk beheerd en geleid. Een kantooreigenaar profiteert van tientallen jaren ervaring, intensieve training en coaching, een breed scala aan marketingtools en geavanceerde technieken.

2; Het RE/MAX franchiseconcept

IEDEREEN WINT. Bij RE/MAX werk je voor jezelf, maar nooit alleen. Franchisenemers vormen de ruggengraat van de wereldwijde groei. Zij worden begeleid door de regional director. Kantooreigenaren bieden maximale ondersteuning aan hun makelaars, die dat op hun beurt weer doorgeven aan hun klanten. Zo levert RE/MAX op alle fronten professionele service bij het (ver)kopen van een woning. In een omgeving waar iedereen zijn eigen rol kent en vervult, kun je ook volledig vertrouwen op de ander. Met als resultaat een efficiƫnte werkomgeving en constante groei.

3; RE/MAX als bedrijfseconomisch systeem

JOUW INSPANNING, JOUW BELONING. Als franchisenemer ben je eigenaar van een RE/MAX kantoor en maak je deel uit van een groeiende internationale organisatie. Jouw hoofdtaak is het werven en selecteren van (kandidaat)makelaars. Zij zijn zelfstandig ondernemers en gaan een relatie aan met jou, eigenaar van een RE/MAX kantoor. Je ontvangt van elke makelaar een maandelijkse bijdrage. Bij aansluiting van voldoende makelaars kunnen de kantoorkosten uit deze bijdrage worden betaald. Daarnaast ontvang je een maandelijkse management fee voor je activiteiten als manager en coach en een omzet gerelateerde vergoeding. De RE/MAX makelaars profiteren van het beste verdienmodel dat binnen de makelaardij beschikbaar is.

4; Jouw succes is ons succes

Investeer in succes als franchisenemer van RE/MAX. Je bent eigenaar van een RE/MAX kantoor en maakt deel uit van een groeiende internationale organisatie. Je investeert in een businessconcept voor vastgoedspecialisten. Daarmee krijg je toegang tot alle mogelijke tools, technieken en opleidingen denkbaar. Bovendien krijg je de vrijheid te handelen naar eigen inzicht. De regels bepaal je zelf. De waarde van jouw kantoor stijgt in lijn met jouw persoonlijke succes. Het aantal RE/MAX kantoren groeit elke dag. Elk nieuw kantoor betekent een meerwaarde voor jouw eigen RE/MAX onderneming. Dat is de kracht van het franchisesysteem. Investeren in RE/MAX is investeren in succes.

5; Vrijheid van handelen

ONDERNEMEN IN VRIJHEID. Bij RE/MAX kent je succes geen grenzen, behalve die van jouw eigen capaciteiten en doorzettingsvermogen. Binnen het RE/MAX systeem worden je, met uitzondering van de huisstijl en onze ethische code, geen onnodige regels opgelegd. Individualiteit en vrijheid van handelen is kenmerkend voor RE/MAX en past goed bij onze klantgerichte dienstverlening. De klant kiest tenslotte voor jou als persoon. Het is juist deze individualiteit die ervoor zorgt dat RE/MAX meer woningen verkoopt dan wie dan ook.

Word jij onze nieuwe franchisenemer?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!