Vorige | Volgende

Voordijk 274 B 2992AM Barendrecht

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Prachtige bouwkavel voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw, gelegen aan de Voordijk 274B te Barendrecht. Dit is uw kans om uw eigen “droom” woning te bouwen op een unieke locatie nabij het gezellige centrum van “oud” Barendrecht.

Het betreft een riante kavel van circa 1600 m2 eigen grond (nader uit te meten door het kadaster). Op het perceel kan één vrijstaande woning worden gebouwd met een maximale hoogte van 10 meter en een goothoogte van 3,50 meter. Het bouwoppervlak is ca 400 m2 voor de woning en circa 60 m2 voor een garage, carport of schuur. De kavel is deels omringd door een sloot welke deels bij de kavel behoort.

Zelf bouwen geeft u veel vrijheid voor indeling en afwerking. U realiseert de woning geheel naar eigen smaak en wensen, maar binnen de mogelijkheden die het bestemmingsplan en de Gemeente u biedt.

De Voordijk kenmerkt zich door een grote variatie in vrijstaande woningen met een “landelijk karakter”. De straat is voor het autoverkeer doodlopend en daardoor rustig. Nagenoeg alle openbare voorzieningen bevinden zich op korte afstand. Nadere informatie is te verkrijgen via makelaar

Makelaar: Jan-Hein Schilderman tel 0180-615233.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1600 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Barendrecht
Sectie
A
Perceel
3908
Oppervlakte
1600 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Voordijk 274 B 2992AM Barendrecht

Deel dit object