100+ Hypotheken extra op jaarbasis

Jouw bestaande dienstverlening uitbreiden met RE/MAX zorgt voor een groter netwerk en meer totaalrelaties. Naast het uitbreiden van je netwerk en het genereren van meer totaalrelaties, zorgt RE/MAX voor een interessant businessmodel zonder de risico’s van een traditionele makelaardij met mensen in loondienst.

RE/MAX is al bijna 50 jaar het bekendste merk in de woningmakelaardij. Jouw financiële dienstverlening groeit sneller en beter door samen te werken met makelaars en gebruik te maken van de naamsbekendheid van RE/MAX. Dankzij internationale, nationale en lokale naamsbekendheid weten nieuwe klanten je sneller te vinden. Ook de combinatie van aankoopmakelaardij en hypotheekadvies zorgt voor meer retentie tijdens het aankoopproces.

2

2

2

Bij RE/MAX ben je zelfstandige, maar niet alleen.

Samenwerken is essentieel in de financiële dienstverlening, net als het delen van kennis en kunde. Het toevoegen van makelaarsactiviteiten biedt naast een extra uitbreiding van je dienstverlening ook een interessant businessmodel. RE/MAX is een bewezen concept met de focus op sterke, organische groei.

Shared Service Center

Bij RE/MAX gaan we voor de beste dienstverlening in de makelaardij. Om dit vanaf dag één te waarborgen maar ook flexibel te blijven in jouw capaciteit, bieden wij vanuit de franchise de mogelijkheid om verschillende (kantoor)diensten centraal af te nemen. Hierdoor is jouw dienstverlening in de makelaardij gewaarborgd en kun je gegarandeerd de beste dienstverlening leveren voor zowel de consument als de bij jou aangesloten zelfstandig RE/MAX makelaars. Het opmaken van koopaktes, opdrachten tot dienstverlening, marketingactiviteiten maar ook het opnemen van de telefoon zijn diensten die wij je kunnen aanbieden. Opstarten is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wil jij net als Huis & Hypotheek in Hoorn
groeien met meer dan 100 extra hypotheken op jaarbasis?


“Het hebben van een snel succesvol businessmodel in de makelaardij zorgt direct voor extra business, maar ook voor extra dynamiek”, aldus kantooreigenaar Vincent van Buuren. “Een makelaar krijgt in de huidige woningmarkt soms meer dan 60 reacties. Dit zijn in de praktijk allemaal
kandidaten die binnen nu en zes maanden de wens hebben om een woning te kopen. Veel van deze kandidaten hebben zich online georiënteerd en hebben nog niet met een adviseur om tafel gezeten.

Doordat RE/MAX makelaars zelfstandige ondernemers en pro-actief zijn, komen veel van deze kandidaten bij ons terecht. Ook is het prettig dat wij onze bestaande klanten in contact brengen met een RE/MAX aankoopmakelaar. Op deze manier is de kans op succes groter en verliezen wij
nauwelijks een hypotheekdeal.”

Meer lezen over RE/MAX? Bekijk onze brochure nu online!
Ja, ik wil 100+ extra hypotheken op jaarbasis

Wil jij meer weten? Laat je gegevens achter en ontdek de kansen om jouw business uit te breiden.

Marketing door