Bij RE/MAX krijg je vanaf dag één toegang tot de laatste technologische ontwikkelingen en hulpmiddelen. Hieronder vind je een overzicht met de voordelen van RE/MAX.

RE/MAX CRM

Dit systeem navigeert jou langs duizenden leads (potentiële klanten). Deze worden je op een presenteerblaadje aangeboden, zonder aanbrengkosten te hoeven afdragen aan het RE/MAX hoofdkantoor.

RE/MAX Mainstreet en iConnect

RE/MAX intranet, ons particulier netwerk op remax.net en remax.it biedt jou eindeloze voorbeelden, service, hulpmiddelen voor makelaars en kantoren.

RE/MAX Web Hoster

Hiermee heb je direct toegang tot een internationaal netwerk van bijna 100.000 aangesloten makelaars in meer dan 95 landen.

RE/MAX Design Center

Dit is jouw eigen reclamebureau. Ons design center biedt jou meer dan 1500 kant en klare voorbeelden van presentaties, online video's en meer. Hiermee zal veel tijd en kosten worden bespaard.

Global

Via www.global.remax.com vind je woningen in meer dan 60 landen. Sinds de lancering van het internationale platform in november 2011 zijn de bezoekersaantallen spectaculair gestegen. Ook vereenvoudigt het de zoektocht naar potentiële klanten voor makelaars en kantooreigenaren. De website is vertaald in meer dan 30 talen. Bij een andere taalselectie, rekent het systeem de verkoopbedragen automatisch om naar de juiste valuta.

Social Media

RE/MAX is de absolute nummer één in het maken van connecties via het web. De mobiele applicatie van RE/MAX en de toegang tot Facebook, Google+, YouTube, LinkedIn, Twitter, Flickr voorziet jou van de laatste nieuwsupdates terwijl je contact legt met RE/MAX makelaars en consumenten van over de hele wereld.