In 20 minuten een gratis waarderapport op Taxaterdag

Wat heeft de markt de laatste tijd een sprong gemaakt! Dat maakt dat veel mensen benieuwd zijn naar de huidige waarde van hun woning, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van verhuisplannen.

Daarom hebben wij de RE/MAX Taxaterdag! Een heel laagdrempelige zaterdag waarop wij graag even bij u langskomen voor een waardebepaling. Of u nu overweegt om te verhuizen of niet. Geheel gratis en vrijblijvend!

20 minuten

In een bezoek van maximaal 20 minuten lopen we samen door uw woning heen en stellen wij u wat specifieke vragen over uw woning. Wij hebben dan voldoende informatie om het waarderapport op zeer korte termijn uit te werken, waarna we u vertellen wat de waarde van uw huis of appartement is in de huidige markt.

We maken graag een afspraak voor de Taxaterdag!

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning, meld u dan gratis en vrijblijvend aan via onderstaand formulier:

“Onze RE/MAX makelaar was snel en deskundig waardoor we op Taxaterdag meteen wisten wat de waarde van onze woning was. We hadden een goede klik met de makelaar en ze heeft ons heel goed begeleid bij de verkoop van ons huis.”

Fam. Castelijn

“Binnen 20 minuten wisten we de waarde. We hebben besloten om niet te verhuizen, maar een dakkapel te plaatsen. Dankzij RE/MAX hebben we bedacht om ook een vaste trap naar zolder te plaatsen, zodat onze huidige woning weer aan alle wensen voldoet.”

Fam. Bakker

“We twijfelden over wat we zouden gaan doen. Doordat we snel de waarde van onze woning wisten hebben we stappen kunnen maken.”

Joeri de Vrij

Deelnemende RE/MAX kantoren: