About RE/MAX

RE/MAX Nieuwspagina

Welkom op de RE/MAX Nieuwspagina.

RE/MAX groeit door in Rotterdam Zuid!

Met veel genoegen en trots berichten wij u dat RE/MAX Nederland een franchiseovereenkomst ondertekend heeft met broker/owners Tolga Kocer en Burcu Kocer. Per 1 september jl. hebben Tolga en Burcu hun kantoor geopend op een uitstekende zichtlocatie en gaan hard aan de slag om de makelaardij in Rotterdam-Zuid te veroveren!

Lees het hele artikel hier

RE/MAX groeit door op Texel!

Met veel genoegen en trots berichten wij u dat RE/MAX Nederland een franchiseovereenkomst ondertekend heeft met broker/owner Dennis Eelman. Na jaren het NVM makelaarskantoor op Texel te zijn, is Dennis toe aan een nieuwe uitdaging. Dennis ziet extra mogelijkheden, dankzij het uitgebreide internationale netwerk van de RE/MAX organisatie. Samen met RE/MAX wil Dennis op de overige waddeneilanden ook voet aan wal krijgen. Vanaf 1 januari zullen wij officieel met onze ballon landen op Texel.

Lees het hele artikel hier

RE/MAX groeit door in Tilburg!

Met veel genoegen en trots berichten wij u dat RE/MAX Nederland een franchiseovereenkomst ondertekend heeft met broker/owner Harrie van Beers. Harrie is een energieke financiële dienstverlener, zeer actief in Tilburg en omstreken. Hij zocht naar uitbreiding van zijn activiteiten en heeft in RE/MAX een mooie match gevonden. Per 1 januari zal Harrie zijn kantoor openen in Oisterwijk.

Lees het hele artikel hier

RE/MAX groeit door in Dordrecht!

Met veel genoegen en trots berichten wij u dat RE/MAX Nederland een franchiseovereenkomst ondertekend heeft met broker/owner Alex Munninghoff. Alex heeft meerdere ondernemingen, waaronder een hypotheek-advieskantoor en een administratiekantoor onder de franchiseformule KUBUS. Vanaf 1 juni wil hij ook de makelaardij in Dordrecht veroveren! Per 1 juni zal Alex zijn kantoor openen op een uitstekende zichtlocatie in Dordrecht.

Lees het hele artikel hier

RE/MAX groeit door in Almere!

Met veel genoegen en trots berichten wij u dat RE/MAX Nederland een franchiseovereenkomst ondertekend heeft met broker/owner David Davidyan. David Davidyan start zijn RE/MAX kantoor in Almere onder de naam: RE/MAX Makelaarscentrum. David is een actieve ondernemer. Hij heeft twee grote winkels in de Retail en ook online. Met als achtergrond een HEAO makelaardij opleiding gaat David zijn lang gekoesterde droom waarmaken. De makelaardij in Almere veroveren!

Lees het hele artikel hier

RE/MAX groeit door in Utrecht!

Met veel genoegen en trots berichten wij u dat RE/MAX Nederland een franchiseovereenkomst ondertekend heeft met broker/owner Peter Vaessen. Peter Vaessen heeft een sterke achtergrond in de financiële dienstverlening en is al meer dan 20 jaar succesvol ondernemer. Met de aantrekkende woningmarkt is Peter van mening dat dit het juiste moment is om zijn ambities waar te maken en Utrecht te veroveren als RE/MAX kantoor en daarnaast gekoppeld zijn assurantieportefeuille verder te laten groeien.

Lees het hele artikel hier.

RE/MAX in Europa: ''2015 was een record jaar''

2015 was een van de meest succesvolle jaren in de geschiedenis van RE/MAX in Europa. Met bijna 150.000 vastgoedtransacties verkoopt of verhuurt RE/MAX gemiddeld iedere 7 minuten een woning. De snelst groeiende landen zijn Malta en Luxemburg met meer dan 50 procent groei in omzet. Ook was er veel groei in Italië (+39%) en Spanje (+38%). Meer om zet betekent meer collega's in het RE/MAX netwerk: het aantal makelaars dat gereed staat voor opdrachtgevers binnen Europa en dagelijks klaarstaat om te helpen bij aan- of verkoop van een woning is gegroeid naar meer dan 15.000 makelaars. Ook in Nederland is er mede dankzij de aantrekkende woningmarkt een behoorlijke groei geweest in de aantallen nieuwe makelaars, kantoren en transacties.

Lees het hele artikel hier.

 

Kantooreigenaar worden

Werk aan jouw eigen business
en maak een vliegende start:
met ons wereldwijde naamsbekendheid - en 
jouw eigen makelaarskantoor.

Jouw woning verkopen?

Doe het snel, recht door
zee en tegen de best mogelijke prijs met behulp van RE/MAX.

Trainingen & Opleidingen

Elkaar klaarstomen voor zakelijk
succes - met onze unieke 
training programma's van RE/MAX.