RE/MAX al 11 jaar op rij benoemd tot beste wereldwijde franchise in de makelaardij!

FRANCHISE 500 2023

Het is een feit: RE/MAX heeft aanwezigheid in meer landen en gebieden dan welk andere makelaardij dan ook en zorgt voor een groter netwerk en meer bereik voor iedereen.

Met de aanwezigheid in meer dan 110 landen heeft het wereldwijde netwerk van RE/MAX een ongeƫvenaarde wereldwijde aanwezigheid in vergelijking met andere makelaardijen. Dit is een belangrijke reden waarom RE/MAX opnieuw is erkend als een Top Wereldwijde Franchise door Entrepreneur in 2023.

Dit is het 11e opeenvolgende jaar dat de wereldwijde franchisegever een plek op de prestigieuze lijst heeft verdiend. De rangschikking staat in de prominente Franchise 500 van Entrepreneur, en richt zich op de internationale omvang en groei van een bedrijf. Bij de waardering is rekening gehouden met kosten en vergoedingen, ondersteuning van franchisenemers, merkkracht en financiƫle kracht en stabiliteit.

“RE/MAX heeft een sterke aanwezigheid over de hele wereld, in meer landen en gebieden dan welk ander makelaardij dan ook”, zegt Shawna Gilbert, Senior Vice President van RE/MAX Global and Commercial. “RE/MAX makelaars zijn erg trots op het merk en de uitmuntendheid die het vertegenwoordigt. Ze benutten die kracht van ons merk en andere concurrentievoordelen van RE/MAX – om hun bedrijf te laten groeien, waar ze zich ook bevinden.”

Makelaars over de hele wereld kiezen niet alleen voor RE/MAX vanwege de merkherkenning, maar ook vanwege de eersteklas tools en systemen. Eerder dit jaar lanceerde het merk zijn vernieuwde Global Referrals Platform, een uitgebreid technologieplatform dat verwijzingen automatisch vertaalt naar meer dan 50 lokale talen en het proces van zakendoen over grenzen heen stroomlijnt. My RE/MAX heeft een online trainingsplatform die uniek is in zijn soort en daarnaast toegang tot veel veschillende (marketing)tools.

Middelen, consumentenherkenning en ondersteuning zijn allemaal factoren die bijdragen aan de status van het merk als marktleider in de branche. Dit wordt verder bevestigd door deze reeks onderscheidingen van Entrepreneur.

De Franchise 500, waarop RE/MAX de afgelopen 39 jaar een plek heeft verdiend, heeft tot nu toe ook ander goed nieuws gebracht voor RE/MAX in 2023. Het succes van RE/MAX laat een mooie en gezonde groei zien in de productiviteit per makelaar en de groei van het netwerk. Binnenkort zullen er nieuwe RE/MAX kantoren worden geopend in Nederland.

Deel dit bericht