Vorige | Volgende

Middenbaan 37 2991CS Barendrecht

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Aantrekkelijke winkelruimte gesitueerd op een perfecte locatie in het centrum van Barendrecht. Het betreft ca. 96 m2 winkelruimte op Middenbaan niveau en ca. 89 m2 winkel-/opslagruimte in het souterrain met aparte ingang. Het winkelcentrum van Baren-drecht kenmerkt zich door de grote variatie aan zowel lokale ondernemers als landelijke winkelketens. Het winkelcentrum is gelegen nabij NS station Barendrecht en diverse busverbindingen, ook uitvalswegen A15 en A16 zijn eenvoudig te bereiken. In de nabijheid is er onbetaalde parkeergelegenheid.

Afmetingen

Begane grond:

ca. 96 m2 bedrijfs-/ winkelruimte.

Souterrain:

ca. 89 m2 bedrijfs-/ winkelruimte.

Parkeergelegenheid

Ruim voldoende (onbetaalde) parkeergelegenheid op het parkeerterrein gelegen achter het souterrain.

Indeling

Begane grond:

Entree middels elektrisch bedienbaar rolluik, winkelruimte voorzien van o.a. airconditioning, meterkast, vaste kast met opstelling voor de HR CV combiketel (Remeha), Thermoscreen verwarming (luchtgordijn) en alarminstallatie. Het geheel is afgewerkt met een systeemplafond v.v. TL verlichting.

Souterrain:

Entree middels twee losse loopdeuren, trap naar de eerste verdieping, drie separate multifunctionele ruimtes, toiletruimte v.v. een duoblok toilet en fonteintje, keukenblok met spoelbak, alarminstallatie en systeemplafond v.v. TL verlichting.

Bestemming:

Winkelfunctie.

Beveiliging:

De gebruiker is volgens de gemeentelijke bepalingen verplicht om deel te nemen aan het collectieve beveiligingsplan van de Gemeente Barendrecht.

Oplevering:

Per direct.

Huurbetaling:

Per maand vooruit door middel van automatische incasso.

Huurverhoging:

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie:

3 maanden vermeerderd met btw.

Uniformiteit:

Als winkelier bent u automatisch aangesloten bij ‘’Stichting BIZ Centrum Barendrecht’’. De stichting draagt zorg voor de verbetering van het Centrum van Barendrecht. De bijdrage hiervoor is vastgesteld op €700,- per jaar. Met betrekking tot reclamemogelijkheid zullen vaste afspraken gelden zoals plaats, afmetingen en bevestiging.

Makelaar: Jan-Hein Schilderman
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
185 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Middenbaan 37 2991CS Barendrecht

Deel dit object