Vorige | Volgende

Middenbaan 33 2991CS Barendrecht

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Bijzonder gunstig gesitueerd hoek winkelpand in het centrum van Barendrecht. Dit winkelpand is goed onderhouden en heeft zowel boven als benedendijks een entree! De winkelruimte heeft een breedte van circa 9 meter en beschikt over goede etalage mogelijkheden. Het betreft totaal ca. 250 m2 winkelruimte en ca 70 m2 zolderruimte. Het winkelcentrum van Barendrecht kenmerkt zich door de grote variatie aan winkels en is verder zeer gunstig gelegen nabij alle voorzieningen. Bovendien zijn er uitstekende laad- en losmogelijkheden en is er voldoende parkeergelegenheid direct achter het pand en de omgeving.

BVO : 320 m2
Bestemming : Detailhandel


Afmetingen

Begane grond : ca. 135 m2 winkelruimte.
Onderverdieping : ca. 115 m2 Winkelruimte / bedrijfsruimte
Eerste verdieping: ca. 70 m2 multifunctionele ruimte


Parkeergelegenheid

Ruim voldoende (onbetaalde) parkeergelegenheid op het parkeerterrein gelegen achter het pand.


Indeling met indicatieve maten:

Winkel Middenbaan: middels een glazen toegangsdeur bereikt u de winkelruimte van ca. 135 m2. Eigen meterkast met standaard aansluitingen. Verder is de winkel voorzien van een kantineruimte met pantry en een toiletruimte,

Winkel Achterom: toegang middels dubbele deur, verzorgde ruimte van ca. 115 m2 en verdeeld in 3 kamers en verder voorzien van een toiletruimte. Via een royale trap is er toegang tot de winkelruimte op Middenbaan niveau.

Verdieping: bereikbaar via vaste trap, grote multifunctionele ruimte voorzien van daglicht en opstelling cv ketel. Deze ruimte is bijvoorbeeld zeer geschikt voor opslag, vergaderen of kantoor.

Verder is het pand voorzien van rolluiken aan de voor- en achterkant. De winkelruimte is voorzien van airconditioning en warmtegordijn bij de ingang


Bankgarantie

3 maanden vermeerderd met btw.


Uniformiteit

Als winkelier bent u automatisch aangesloten bij ‘’Stichting BIZ Centrum Barendrecht’’. De stichting draagt zorg voor de verbetering van het Centrum van Barendrecht. De bijdrage hiervoor is vastgesteld op €700,- per jaar. Met betrekking tot reclamemogelijkheid zullen vaste afspraken gelden zoals plaats, afmetingen en bevestiging.


Huurtermijn

5 of 10 jaren met 5 optiejaren. Een en ander in nader overleg.


Huurbetaling

Per maand vooruit door middel van automatische incasso.


Huurverhoging

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


Oplevering

In overleg.


Beveiliging

De gebruiker is volgens de gemeentelijke bepalingen verplicht om deel te nemen aan het collectieve beveiligingsplan van de Gemeente Barendrecht.

Makelaar: Jan-Hein Schilderman
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
320 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Middenbaan 33 2991CS Barendrecht

Deel dit object