Wouter van Aert

Aangenaam kennis te maken en welkom op mijn persoonlijke pagina. Een woning verkopen of aankopen; het is voor iedere betrokkene een persoonlijk proces met emotionele en rationele aspecten. Een goed gevoel, de juiste prijs, ontzorgd worden, geen gedoe achteraf en elkaar iets gunnen.

Past dit ook bij u? Dan bent u aan het juiste adres!

Graag stel ik mijzelf aan u voor:

Mijn naam is Wouter van Aert, 38 jaar en niet te verwarren met de bekende Belgische wielrenner. Samen met mijn vrouw (Kim) en kinderen (Memphis, Buddy en nummer 3 onderweg) ben ik woonachtig in de mooie Limburgse gemeente Leudal (Horn). Als zelfstandig makelaar en onderdeel van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld RE/MAX, help ik mensen dagelijks met veel plezier en passie bij het realiseren van hun woonwensen. Met een lokale benadering vanuit ons “RE/MAX Dè Makelaar” kantoor in Roermond ervaren mijn klanten een full-service dienstverlening. Actief aanwezig voornamelijk in Gemeente Leudal – Roermond e.o., maar wilt u daarbuiten ook gebruik maken van mijn dienstverlening en (inter)nationaal netwerk, schroom niet om contact op te nemen; ik help u graag!

Het zou voor mij een eer zijn om ook u van A tot Z te mogen begeleiden en ontzorgen tijdens één van de belangrijkste momenten in uw leven; de aankoop of verkoop van uw woning.

Waar ik voor sta:

· Dienstbaarheid & servicegerichtheid

· Aandacht & respect voor u en uw eigendommen

· Creativiteit en niet schuw van een unieke aanpak

· Bereikbaarheid (ook 's avonds en in het weekend)

· Duidelijke communicatie

· Doen wat je belooft

· Persoonlijk contact en één aanspreekpunt

· 100% inzet is de standaard

· Woningen verkopen met een bewezen marketingplan

· Een (inter)nationaal netwerk

Wouter van Aert

RE/MAX De Makelaar

Gesproken talen:

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden