Rolf van den Braak

Uw lokale makelaar met een internationaal netwerk.

Ik ben geboren en getogen in Utrecht. Mijn jeugd heb ik mogen doorbrengen aan de mooiste gracht van Utrecht: de Nieuwegracht. Daarna ben ik naar de Korte Jansstraat verhuisd en sinds 12 jaar woon ik aan de bruisende Biltstraat in de prachtige wijk Wittevrouwen. Mijn kennis van de verschillende wijken, straten, voorzieningen en niet te vergeten het netwerk dat ik hier heb opgebouwd, zorgen ervoor dat Utrecht weinig verrassingen voor me kent. Ik ken Utrecht eigenlijk op mijn duimpje. 

Ik voeg de daad bij het woord. Door mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik analytisch sterk. In deze gespannen huizenmarkt weet ik de rust te bewaren en rationeel te handelen. Dit vertaalt zich in de wijze waarop ik werk: punctueel, overzichtelijk en consequent.

Ik ben een kundig voetbalscheidsrechter. De eerlijkheid gebied te zeggen dat de veteranen van Kampong – de grootste sportvereniging van Nederland – hier regelmatig anders over denken.

Mijn achtergrond in de krediet- en hypotheekbemiddeling en de studie Rechtsgeleerdheid die ik heb gevolgd komen goed tot hun recht in het makelaarsvak. De kennis en ervaring die ik hiermee heb opgedaan wil ik inzetten om mensen te helpen bij een van de grootste beslissing in hun leven. Het aan-of verkopen van een huis.

RE/MAX straalt professionaliteit uit. RE/MAX is niet een doorsnee kantoor. Voor RE/MAX is het belangrijk mensen te ontzorgen bij de aan- of verkoop van een woning. RE/MAX is een betrokken organisatie die internationaal opereert. In Nederland zijn er 21 kantoren met 125 aangesloten makelaars. Werelwijd zijn er 132.000 makelaars actief in bijna 100 landen. Door dit enorme netwerk profiteren we van elkaars kennis en kunde.

Ik bied u…

  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
  • Vernieuwde werkwijze, Social Media en Online wordt steeds belangrijker
  • 24/7 bereikbaarheid
  • Kennis van zaken 
  • GRATIS WAARDEBEPALING

Ik maak graag vrijblijvend een afspraak om uw woonwensen te bespreken.

Rolf van den Braak, uw lokale makelaar een internationaal netwerk. 06-18773349

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden