Mark Dijkstra

Fijn en prettig wonen daar sta ik voor!

Goedendag, ik ben Mark Dijkstra, 42 jaar en geboren te Maassluis en heb daar 40 jaar gewoond. Momenteel wonende te Berkel en Rodenrijs maar de bedoeling is toch terug te keren naar het mooie Maassluis. Ik ben in dienst gekomen als makelaar voor de regio Maassluis en Maasland. Tevens kunt u mij ook benaderen voor aan -en verkoop in andere plaatsen en regio's. Na 2 eigen bedrijven in de kleding -en autobranche vond ik de uitdaging bij Remax te Naaldwijk als makelaar. De huizenmarkt heeft mij altijd geboeid en wat is nou mooier om in je eigen vertrouwde omgeving je klanten te adviseren naar hun droomwoning of bij de verkoop daarvan. Met behulp van Remax heb ik hulp van ervaren mensen om mij heen die naar een nog optimalere prestatie kunnen begeleiden en zo tot onder een optimale werksfeer kan ik zelf tot zeer tevreden klanten komen.

Na mijn opleiding Small Business Retailmarketing ben ik zelf 17 jaar werkzaam geweest in de modebranche in verschillende managementfuncties bij grote modebedrijven. Daarna ook een eigen kledingzaak gehad in een outlet-formule. Zeven jaar geleden in de autobranche begonnen met een importbedrijf. In mijn vrije tijd ga ik graag kickboksen, voetbal kijken in het stadion, een drankje doen, kleding shoppen, hardlopen en ik heb een passie voor snelle Italiaanse auto’s.

Ik heb het goed naar mijn zin in mijn job bij Remax Naaldwijk en hoop een deel van mijn ervaring mee te kunnen nemen in deze makelaarsfunctie. Ik hoop mijn zakelijkheid, omgang met mensen, enthousiasme en betrouwbaarheid mee te nemen en veel op te steken van mijn collega’s. Mijn doel is zoveel mogelijk tevreden en terugkerende klanten te krijgen en te behouden.

Met vriendelijke groet,

Mark Dijkstra

Mark Dijkstra

RE/MAX de Vastgoedspecialist

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht
Oppervlakte
121 m²
Perceel
121 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers