Kimberley Radersma

Mensen mogen helpen en adviseren bij een van de belangrijkste en ingrijpendste keuzes in hun leven, vind ik echt een ontzettend gewaardeerde uitdaging.   

 

Als kind zag ik hoe mijn vader van zijn hobby zijn werk had gemaakt. Dat werd thuis dan ook met de paplepel ingegoten. Als tiener kon ik mijn hobby’s en toekomstig beroep maar moeilijk samen laten smelten. Lang heb ik gedacht dat ik van mijn hobby niet mijn werk kon maken. Gelukkig bleek niets minder waar.   

 

Toen ik in contact kwam met een aankoopmakelaar, omdat ik toe was aan mijn eerste koophuis, wist ik het. Dit is het! Het heeft alle facetten die ik in mijn droombaan zoek. Ineens vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Hoe kon ik het nou niet zien? Alles wat met huizen en interieur te maken heeft vind ik fantastisch!  

 

‘’Makelaar zijn is het leukste wat er is’’.   

 

Het was de beste keuze die ik ooit kon maken. Mensen mogen begeleiden in de zoektocht naar hun droomhuis is fantastisch. Soms wordt de intensiteit van mijn vak wel eens onderschat, maar makelaar zijn is echt het allerleukste wat er is. Het geeft heel veel energie en elke aan- en verkoop is weer een feestje.  

 

’Voor mijn klanten haal ik alles uit te kast’’  

 

Ik ben altijd dichtbij en betrokken. Het stereotype makelaar, dat ben ik absoluut niet. Voor mijn klanten haal ik echt alles uit de kast en ik geef oprecht advies. Ik ben van mening dat dit mij onderscheidend maakt.   

 

Ga jij net als ik ook voor het hoogst haalbare? Dan kan ik je zeker helpen!   

Wil je meer over mij weten? Mijn avonturen deel ik graag via social media. Je kan mij volgen via https://www.instagram.com/remax_kimberley/  

Nieuw aanbod
Oppervlakte
159 m²
Perceel
74 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Oppervlakte
343 m²
Perceel
715 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Oppervlakte
87 m²
Perceel
340 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht

Er is geen aanbod gevonden