Hanna Wierts

Van mijn hobby mijn werk gemaakt. 

Ik kocht mijn 1e eigen huis in Arnhem en heb daar met heel veel plezier gewoond en genoten van alles wat deze fantastische stad te bieden heeft. Ik heb onlangs mijn 20e verhuizing achter de rug en mijn 5e huis gekocht in de Veluwzoom. Ik ken deze regio van voor tot achter. Het is fantastisch om in een gebied te werken dat je zo goed kent. Ik heb al zoveel huizen van binnen gezien, dat is een van de leuke aspecten van makelaar zijn.

 

Als je van plan bent om je huis te verkopen dan komt er vaak heel veel bij kijken. Vaak begint het met opruimen en je huis “presentabel” maken. Wij zorgen voor foto’s die je huis mooi presenteren op funda en andere sites. Maar na de foto’s wil je ook niet in een “showroom” wonen tot er bezichtigingen komen. Met dit hele proces help ik graag. Ik heb persoonlijk veel ervaring met verhuizen en mijn achtergrond als professional organizer is vaak behulpzaam in dit proces. Soms beslissen we in overleg om het huis te stylen als het al leegstaat of om de verkoopbaarheid te vergroten. Ik werk samen met verhuizers, aannemers, stylisten en fotografen om dit hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

En het moment bij de verkoop dat je het kale huis ziet is vaak voor zowel de verkoper als de koper confronterend.

 

De beslissing over het kopen van een huis is behoorlijk enerverend. Het gaat uiteraard om veel geld maar belangrijker is vaak nog de inschatting of je in dat huis gelukkig wordt. Mijn klanten hebben vaak zelf al naar huizen gezocht en vaak ook vele huizen bekeken. Langzaamaan verandert het plezier in het zoeken naar een nieuw huis naar ballast. Het werken met een aankoopmakelaar biedt dan ook vele voordelen. Ik heb een speciale aanpak die de klant veel minder tijd kost en mij goed inzicht biedt in wat voor mijn klanten echt belangrijk is. Ook het samen eens worden tussen koppels bij uiteenlopende woonwensen neem ik uitdrukkelijk mee in mijn werk. En als mijn klanten in een wat bredere regio willen wonen en niet gebonden zijn aan 1 dorp of stad dan organiseer ik met veel plezier een huizenroute op maat voor hen.

Een aankoop adviesgesprek is altijd vrijblijvend en heel belangrijk. De ervaring leert dat het heel belangrijk is dat er een goede klik is tussen de klant en de makelaar.

Jarenlang zocht ik voor vrienden en familie mee naar huizen en deed dan voor hen ook de biedingen. Inmiddels heb ik echt van mijn hobby mijn beroep kunnen maken.

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden