Brent Elfrink

Mijn naam is Brent Elfrink en ik heb mij recent aangesloten bij RE/MAX Direct te Hoorn als zelfstandig makelaar. Zelf woon ik in het mooie Wognum. Vandaar dat ik dan ook de wijkmakelaar ben van de Kreeklanden te Wognum. Zelf heb ik hier ook vele jaren gewoond waardoor ik de wijk goed ken. Door de grote hoeveelheid keren dat ik ben verhuisd heb ik inmiddels een goed beeld van Hoorn en de regio daaromheen. Hierdoor kan ik u begeleiden door de gehele regio West-Friesland.

 

Ik ben erg enthousiast om u te begeleiden bij de aan- en verkoop van uw woning. Waarbij ik graag mijn kennis en enthousiasme inzet, om zo tot het gewenste en beste eindresultaat voor u te komen. In de nog vele jaren die zullen volgen kijk ik er naar uit om goeie relaties op te bouwen met mijn klanten en om u zo ten alle tijden van dienst te zijn. 

 

Als RE/MAX makelaar ben ik zelfstandig ondernemer waardoor ik u kan verzekeren van mijn volledige inzet en toewijding gedurende het gehele proces. Hierdoor ben ik ook alle dagen van de week beschikbaar om u tot dienst te zijn wanneer het u het beste uitkomt. 

Brent Elfrink

RE/MAX Direct

Gesproken talen:

Nieuw aanbod
Oppervlakte
85 m²
Perceel
127 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht

Er is geen aanbod gevonden