Dorpsstraat 50
2992 BE BARENDRECHT
Makelaar - Marco Bos - RE/MAX Makelaarsgroep

Marco Bos

RE/MAX Makelaarsgroep

OfficeOf RE/MAX Makelaarsgroep - BARENDRECHT Dorpsstraat 50
2992 BE BARENDRECHT

0180-615 233 Toon...
0624995934 Toon...
0180-620 230 Toon...

Stuur ons een bericht 

Naam
*
Voornaam
Telefoon
Email adres
Commentaar
 

OfficeOf RE/MAX Makelaarsgroep - BARENDRECHT Dorpsstraat 50
2992 BE BARENDRECHT
Dorpsstraat 50
2992 BE BARENDRECHT

Marco Bos

Inmiddels ben ik al meer dan 15 jaar actief als makelaar o.g. in Barendrecht, Rhoon, Rotterdam en omstreken.

Ik ben mijn klanten altijd graag persoonlijk van dienst vanaf het eerste contact tot de laatste handtekening bij de notaris, en zelfs daarna!

Ik zie het als mijn taak om naar u te luisteren, u te adviseren met reële waardebepalingen, de juiste marketing in te zetten en dit alles met maximale aandacht voor de verkoper en aspirant koper.

De persoonlijke inzet van de makelaar is van grote betekenis bij de verkoop en aankoop van een woning. Mijn zelfstandig ondernemerschap garandeert u maximale service, hoge kwaliteit van dienstverlening, klantvriendelijkheid, geen 9 tot 5 mentaliteit en dit alles met vakkennis en enthousiasme. Dit alles heeft geleid tot het feit dat ik in de afgelopen jaren meerdere keren ben onderscheiden (nationaal en internationaal) voor mijn prestaties.

Door ons bijzondere concept zijn wij een van de grootste kantoren in de regio, maar door ons werkwijze hebben wij maximale aandacht voor de verkoper en koper.

Wellicht heeft u plannen om binnenkort van woonomgeving te veranderen, in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek vertel ik u graag meer over mijn service en dienstverlening.

Met vriendelijke groet,

Marco Bos
Register Makelaar / Taxateur o.z.Graag ben ik u van dienst bij:

DE VERKOOP VAN EEN WONING
Een woning verkopen vereist kennis van zaken, enthousiasme, commercieel inzicht, mensenkennis en vooral veel aandacht voor zowel de verkoper als de koper. Verder is vandaag de dag een groot netwerk en een goed marketingconcept een absolute vereiste.

DE AANKOOP VAN EEN WONING
Er is heel veel keus op de woningmarkt, als u dan een woning heeft gevonden is het vaak moeilijk in te schatten of de waarde wel klopt en of er geen valkuilen liggen. Om er zeker van te zijn dat u het juiste object voor juiste prijs koopt is het verstandig om een eigen makelaar mee te nemen die uw belangen behartigd.

TAXATIES
Betrouwbare marktconforme informatie over de waarde van onroerende zaken, snel geleverd door een makelaar/taxateur die gespecialiseerd is in taxaties en die de regio prima kent. Dat is in een notendop de meerwaarde van een door mij opgesteld taxatierapport. (ook NWWI rapporten)

Wilt u contact met mij opnemen via Facebook klik dan hier: Facebook

Wilt u mij volgen via Twitter klik dan hier: Twitter

EEN GREEP UIT DE REACTIES VAN MIJN OPDRACHTGEVERS:

"Zoals je weet hebben we verschillende lokale makelaars over de vloer gehad en je sprong er echt tussenuit door een mix van kennis van de markt, ervaring en natuurlijk een professionele mentaliteit van aanpakken. En dat dit een juiste keuze was blijkt wel uit het feit dat je al kijkers (werden zelfs kopers) had uit je eigen netwerk voordat we goed en wel op Internet stonden. In deze tijd je huis binnen een maand verkopen is natuurlijk fantastisch en dit hadden we dus echt niet verwacht! Ook qua advies tijdens het onderhandelen hebben we veel baat gehad bij je suggesties en opmerkingen. Het is maar goed dat we niet met Makelaarsland in zee zijn gegaan :)"

Vond het een prettige samenwerking goede afspraken de dames waren ook altijd bereid om je even nader in te lichten. dus ben ik tevreden Kan het aanbevelen bij vrienden of fam.

Ik heb veel bewondering voor de professionaliteit van Marco Bos in het verkoopprijs van ons huis. De omstandigheden waren niet gemakkelijk, maar met geduld en goed advies, is alles goed verlopen.

Marco is een vriendelijke man, reageert snel op vragen. Verder is hij behulpzaam en heeft verstand van zaken.

Zéér tevreden, mijn huis was binnen ongeveer 6 weken verkocht. Ze zijn allen erg behulpzaam geweest en ontzettend duidelijk in hun uitleg. Zodra ik vragen had werden deze direct beantwoord.

"Ik heb Marco leren kennen als een zeer professionele vakman - integer, realistisch, gericht

Hall of Fame Award
Register makelaar & taxateur
WINNAAR 100% Club: 2003 t/m 2006 & 2008 t/m 2015 - PLATINUM CLUB: 2007, 2016, 2017

Gesproken talen

Nederlands
Engels
Duits