Makelaar worden

RE/MAX is 's werelds meest succesvolle makelaarsnetwerk. Niemand ter wereld verkoopt meer woningen dan RE/MAX. We groeien snel en zijn continu op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Ervaring is niet noodzakelijk. Aansluiting bij RE/MAX geeft toegang tot wereldwijde merkerkenning. Je profiteert van ruim 40 jaar aan ervaring en een breed scala aan tools, bronnen en opleidingsmogelijkheden. Je werkt zelfstandig, maar staat er niet alleen voor. Onze professionals begeleiden je op weg naar succes. De RE/MAX ballon achter je naam schept vertrouwen en opent deuren naar meer bekendheid en meer klanten. De consument kiest jou omdat je onderdeel bent van een erkend netwerk met een gevestigde reputatie van geslaagde resultaten.

Word onderdeel van dit succesvolle team en ontdek de oneindige mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.

DOWNLOAD HIER ONZE FOLDER.

Jouw voordelen als RE/MAX makelaar

Sterke merknaam

Bij RE/MAX werken meer dan 100.000 makelaars in ruim 6700 kantoren in zo'n 95 landen wereldwijd. Ons logo met de heteluchtballon zie je overal. Wij zijn bewezen de nummer één op gebied van de makelaardij en verkopen de meeste panden.

Bedrijfscultuur & netwerk

Eén voor allen, allen voor één. Wij als RE/MAX, zien onszelf als één groot team. Onze makelaars netwerken onderling en delen ideeën en ervaring met elkaar. Dit doen we digitaal, op de werkvloer maar ook op nationale en internationale bijeenkomsten en evenementen.

Carrière trainingen & opleidingen

Als RE/MAX makelaar profiteer je van eersteklas opleidingsmogelijkheden in elk stadium van jouw carrière. Met verschillende trainingsprogramma's haal je het beste uit jezelf. Je verbetert je vaardigheden, breidt strategieën en kennis uit en tilt daarmee jouw succes naar een hoger niveau.

Marketing

Ons uitgebreide internationale netwerk is een uitstekend platform om leads te genereren en jezelf en je panden te promoten. Vele marketingtools staan wereldwijd tot je beschikking.

Technologie

Jouw digitale privé- kantoor is uitgerust met onze zeer professionele technologieën, platformen en systemen die jou tijdens het werk zullen ondersteunen.

Delen van belangrijke kennis

Als onderdeel van onze RE/MAX familie, profiteer je van het uitgebreide kenniscentrum binnen ons gehele netwerk. Leer van andere RE/MAX makelaars en geef jouw eigen visie door. Als team zijn wij sterk en onverslaanbaar.

Werkzaam als zelfstandige, maar nooit alleen.

Als RE/MAX makelaar werk je als zelfstandig ondernemer, maar kan je altijd rekenen op de steun van ons wereldwijde netwerk. Wij stellen jou in staat om gebruik te maken van al onze voordelen en geven je maximale flexibiliteit tijdens het opbouwen van jouw eigen succesvolle RE/MAX carrière.

Samenwerking

Werk samen met andere RE/MAX makelaars! De één vertegenwoordigt de verkopende partij, terwijl de andere de kopende partij vertegenwoordigd. Hierdoor creëer je de grootst mogelijke tevredenheid van jouw klanten en inkomsten voor jezelf.

Start jouw carrière met RE/MAX

Neem contact op
Over RE/MAX

Ontdek het succesverhaal
van ons bedrijf.

Trainingen & Opleidingen

Elkaar klaarstomen voor zakelijk
succes - met onze unieke 
training programma's van RE/MAX.

Kantooreigenaar worden

Werk aan jouw eigen business
en maak een vliegende start:
met ons wereldwijde naamsbekendheid - en 
jouw eigen makelaarskantoor.