Wouter Huizinga

Korte lijnen, daar houd ik van!

https://www.makelaars-in-haarlemmermeer.nl/makelaars/wouter-huzinga/

 

Mijn naam is Wouter Huizinga en ik ben uw makelaar voor de wijk Floriande (eiland 7 t/m 13) en Overbos.

Deze twee unieke wijken kenmerken zich door wooncomfort en gemak. U heeft alles binnen handbereik. Winkelcentra, scholen, sportclubs en het Haarlemmermeerse bos is om de hoek. Dit alles maakt deze wijken uniek.  Ook reist u gemakkelijk van en naar huis door gebruik te maken van het openbaar vervoer of een van de meerdere uitvalswegen.

Het verkopen van een woning is voor veel mensen een speciale en vaak ook een emotionele gebeurtenis. Als zelfstandig ondernemer binnen RE/MAX sta ik ook buiten kantooruren en in het weekend met passie en enthousiasme voor u klaar om u bij te staan gedurende dit proces. In overleg bepalen we de juiste strategie, vanaf de initiële intake tot en met de overdracht ontzorg ik u en gaan wij samen voor de beste deal.

Bent u opzoek naar uw nieuwe droomhuis? Laat mij u helpen bij deze zoektocht. Door middel van een heldere en persoonlijke aanpak, begeleid ik u van a tot z.

Daarnaast heb ik jarenlange ervaring met en in de bouwwereld en neem ik u het zakelijke en technische verhaal uit handen, zodat u met uw hart kunt kiezen.

Gedurende het aan – en/of verkooptraject heeft u één aanspreekpunt. Korte lijnen, daar houd ik van. Flexibel, doelgericht en met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel ga ik voor u aan het werk.

Wilt u een woning in Floriande of Overbos aan – of verkopen? Of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Neemt u dan snel contact met mij op.

Nieuw aanbod
Wonen
96 m²
Perceel
122 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht
Wonen
118 m²
Perceel
130 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Wonen
107 m²
Perceel
125 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Wonen
119 m²
Perceel
130 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers