William van de Kamp

Ik ben William van de Kamp en ben met veel plezier en vooral trots makelaar bij RE/MAX TOONaangevend Makelaardij.

Mijn werkgebied is ’s-Hertogenbosch e.o. waar ik met RE/MAX TOONaangevend Makelaardij onze benadering van de makelaardij tot een succes maak.

Het RE/MAX-concept staat bekend om zijn zeer actieve en persoonlijke benadering. Iets dat mij past als een warme jas.

Als makelaar met veel lokale kennis, heb ik een uitgebreid netwerk van RE/MAX collega’s door heel Nederland, en zelfs wereldwijd. Allereerst wil ik mijn toekomstige klanten leren kennen, iets dat wel eens wat meer tijd kan kosten dan een traditionele makelaar. Ook over een gezonde dosis humor beschik ik en neem deze mee naar mijn eerste gesprek met u. Kortom, een ‘doe-maar-gewoon’ mentaliteit is wat ik erg belangrijk vind.

Altijd heb ik me afgevraagd hoe een woning er achter de voordeur uit zou zien, laat die dingen nou net het mooiste van ons vak zijn. Het ontzorgen en blij maken van mijn opdrachtgever, met een top resultaat is mijn doel.

Samen met RE/MAX TOONaangevend Makelaardij werk ik ‘niet pand gericht, maar klant gericht’.

U zult merken dat mijn aanpak onderscheidend en succesvol is.

Wilt u graag een gratis waardebepaling van uw huis of bent u op zoek naar aankoopbegeleiding voor uw nieuwe droomhuis kom ik graag met u in contact.

Telefonisch ben ik altijd bereikbaar op 06-23749672, ook in de avond of tijdens het weekend, Ook kunt u mij mailen naar williamvandekamp@remax.nl

Tot snel!
 

Met vriendelijke groet,

William van de Kamp

Nieuw aanbod
Wonen
149 m²
Perceel
170 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Wonen
129 m²
Perceel
157 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht

Er is geen aanbod gevonden