René Wetsteijn

Ik ben sinds 2016 actief in de makelaardij en heb een gedegen kennis van alle aspecten die komen kijken bij het verkopen van een huis in Leiden. Als zelfstandige makelaar begeleid ik mijn klanten van A tot Z gedurende het hele verkoopproces. Ik heb oog voor de persoonlijke situatie van verkopers en zorg ervoor dat we samen tot het beste resultaat komen. De optimale prijs halen binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek is vaak een kwestie van of scherp onderhandelen, of een goed georganiseerd verkoopproces. Beiden vereisen een hoge mate van accuratesse en dit is juist één van mijn sterke kanten. In mijn communicatie met klanten ben ik eerlijk en recht door zee.

Als kenner van de Merenwijk in Leiden – ik woon er al sinds 2012 – ben ik goed op de hoogte van ontwikkelingen vanuit de gemeente en het Rijk in ‘onze’ wijk. De prijsontwikkeling van de woningen ken ik ook als geen ander. Vooral gezien de grote diversiteit en ligging van huizen in de Merenwijk is deze expertise belangrijk om de kansen van woningen goed in te schatten. Mijn uitgebreide netwerk met professionals als andere makelaars, hypotheekadviseurs, aannemers en bouwkundig keurders stelt mij in staat om een full service dienstverlening te bieden in zowel het aankoop- als verkooptraject.

De Merenwijk biedt zoveel kansen om heerlijk te wonen. Het is groen, ruim en ideaal voor gezinnen. En voor de dynamiek van de stad ben je binnen een kwartiertje fietsen in het sfeervolle centrum van Leiden. Het is altijd weer mooi om kandidaten die een huis willen kopen in Leiden enthousiast te maken voor de Merenwijk. Er zijn bovendien volop mogelijkheden om door te groeien op de woningmarkt. Je kan er van een appartement tot een villa doorgroeien binnen een prijsrange van € 200.000,- € 2.000.000,-.

Ook buiten mijn eigen wijk kan ik kopers en verkopers zeer goed begeleiden. Door de jaren heen ben ik namelijk, naast de Leidse regio, ook actief geweest in Den Haag, Delft en Rotterdam. Mijn focus ligt nu echter op m.n. de Leidse regio en specifiek natuurlijk de Merenwijk.

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht
Woonopp.
59 m²
Perceelopp.
64 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
132 m²
Perceelopp.
124 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Woonopp.
162 m²
Perceelopp.
231 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers