Pelle Freijsen

Makelaar Pelle Freijsen is actief in heel Amsterdam. Als wijkmakelaar van de Hoofddorppleinbuurt houdt hij zich continu bezig met de ontwikkelingen in deze wijk. De kennis hieruit wordt gedeeld in het collectief. Met deze gezamenlijke kennis kan hij zijn klanten optimaal van dienst zijn en haalt hij het maximale uit de koop of verkoop van een woning in Amsterdam.

Neem een kijkje op onze website: www.makelaars-in-amsterdam.nl  voor ons actuele aanbod + diensten 

De klant is koning.

Pelle: “Tijdens mijn werk kom ik iedere keer weer in contact met nieuwe mensen. Dat is nou precies wat deze baan zo uitdagend maakt. Iedereen heeft zijn eigen wensen en zijn eigen verhaal. Om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn wil ik ze dus eerst leren kennen en nagaan hoe mijn diensten op hun wensen en eisen aansluiten. Mijn motto is dan ook ‘De klant is koning’. Ik zet altijd de behoeften van mijn klanten voorop. Want een huis is voor mensen alles en de emotionele waarde die daar bij komt kijken is niet te onderschatten.”
Huis verkopen in Amsterdam

“Ik werk nauw samen met de klanten om tot de verkoop te komen die het beste past bij de situatie. Want een huis verkopen in Amsterdam kan snel gaan, maar bij een echt optimale verkoop komt veel meer kijken dan alleen maar een huis te koop zetten. Mijn voldoening haal ik dan ook uit het met succes begeleiden en ondersteunen van mijn klanten bij de verkoop. Samen met vaste professionals en marketingexperts stel ik de beste mediamix samen om uw huis optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo komen we tot de hoogste verkoopprijs. Mijn einddoel is dat de klant de hoogste verkoopprijs krijgt met de minste zorgen.”

Huis kopen Amsterdam

“Voor het kopen van een huis in Amsterdam moet je er in de huidige markt vaak snel bij zijn. Mijn klanten kunnen dan ook rekenen op mijn complete aankoopservice waarbij snelheid en strak organiseren belangrijke factoren zijn. Daarbij koppel ik doorzettingsvermogen en doortastendheid in het onderhandelen aan flair in de begeleiding. Die combinatie maakt mij een expert in het aankoopproces. Een hoge mate van empathie is mij aangeboren. En dat zet ik graag in voor mijn klanten. Voorts is het van belang dat ik altijd, zowel voor als na het proces, direct contact houd met mijn klanten.”

Samen zoeken

“De zoektocht naar een huis in Amsterdam beginnen we met het in kaart brengen van jouw wensen. Het verschil tussen wat je kan en wat je wilt is namelijk vaak groot. Bepaal dus voordat je gaat beginnen een goede aankoopstrategie. Daarbij kijk ik met een kritische blik naar de dingen zoals ze zijn en zeg ik precies waar het op staat. Ik ben niet emotioneel betrokken bij een huis, wat een enorme rol speelt bij het beoordelen van een huis.

Nieuw aanbod
Wonen
93 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Wonen
37 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Wonen
62 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Verkocht

Er is geen aanbod gevonden