Martin Montens

Martin Montens is onze gespecialiseerde makelaar voor Breda en Dongen. Met maar liefst 33 jaar ervaring in de financiële markt en een uitgebreide kennis van onroerend goed, is Martin Montens een waardevolle partner voor iedereen die op zoek is naar professioneel advies bij het kopen of verkopen van een woning. Maak kennis met Martin.

Verwachtingen overtreffen

Martin: “Ik wil mijn klanten advies op maat geven zodat ze tot de keuze kunnen komen die precies bij hen past. Ik luister goed naar hun wensen en neem alle tijd om de beste oplossing aan te dragen. Daarbij streef ik ernaar om een meer dan normaal goed resultaat te behalen, wat betekent dat ik me inzet om de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen en ze te helpen bij het realiseren van hun vastgoeddoelen.”

Kenner van Breda en Dongen

Martin heeft een breed netwerk en lokale expertise. Hij woont al meer dan 27 jaar in Dongen en werkt al meer dan 32 jaar in Breda. Martin: “Door mijn langdurige betrokkenheid in Breda en Dongen heb ik diepgaande kennis van de lokale markt en een uitgebreid netwerk opgebouwd. Hierdoor kan ik mijn klanten voorzien van waardevolle informatie en contacten die hen kunnen helpen bij het vinden van de perfecte woning of het vinden van de juiste koper.”

Deskundig advies

Naast zijn ervaring als makelaar heeft Martin ook 16 jaar ervaring in de gemeenteraad van Dongen, waarbij hij onder andere verantwoordelijk was voor woningbouw en openbare ruimten. Martin: “Deze achtergrond stelt me in staat om een breed scala aan klanten te bedienen. Van nieuwbouwprojecten tot monumentale panden met een typisch specifiek karakter. Ik heb oog voor zowel moderne ontwikkelingen als historisch erfgoed. En ik kan mijn klanten deskundig advies geven over diverse vastgoedopties.”

Ervaring en expertise

“Als zelfstandig makelaar maak ik deel uit van RE/MAX Optimus Makelaars. Dat heeft grote voordelen voor klanten. Ze kunnen onder andere rekenen op ervaring en expertise in de lokale vastgoedmarkt. We bieden toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals in de vastgoedsector. En ze kunnen gebruik maken van geavanceerde marketingstrategieën om de zichtbaarheid van vastgoedobjecten te vergroten. Met RE/MAX Optimus Makelaars krijgen klanten de nodige begeleiding en ondersteuning om succesvolle vastgoedtransacties te realiseren.”

RE/MAX service

“Elk lid van ons team is toegewijd aan het leveren van uitstekende diensten en het behalen van succesvolle resultaten voor hun klanten. Met een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en een scherp oog voor detail, staan ze klaar om klanten te begeleiden bij elke stap van het koop- of verkoopproces. Met hun professionaliteit, expertise en klantgerichte aanpak vormt het team van RE/MAX Optimus Makelaars een betrouwbare en waardevolle partner voor vastgoedtransacties.”

Duidelijk financieel plaatje

“Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk, want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur.”

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht
Woonopp.
72 m²
Perceelopp.
170 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Woonopp.
128 m²
Perceelopp.
405 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers