fbpx

Mariska Kramer

Ik ben Mariska Kramer en ik ben werkzaam als zelfstandig RE/MAX makelaar vanuit het RE/MAX Direct kantoor in Hoorn. Het allerleukst vind ik het om samen met mijn klanten een team te vormen en te gaan voor het beste (ver)koopresultaat. Natuurlijk is dat een goede prijs, maar ook een goed gevoel. 

Mijn werk is zó persoonlijk, ik ben er immers voor om jullie te helpen met een van de belangrijkste (ver)kopen van jullie leven. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat wij een leuke klik hebben, en dat jullie weten aan wie jullie dit toevertrouwen. 

Met mijn achtergrond in onder andere styling kan ik jullie voorzien van handige tips om jullie woning verkoopklaar te maken. Ook werk ik met de beste fotografen zodat jullie woning er meteen uit springt op de woning websites. Het gebruik van Social Media is heel belangrijk geworden en maakt dan ook een groot deel uit van mijn marketingplan. We bespreken samen welke wensen jullie hebben zodat jullie met een goed gevoel deze stap in jullie leven nemen.  

Als jullie professionele makelaar in Hoorn en omgeving ben ik altijd het aanspreekpunt als jullie vragen hebben over de waarde van jullie woning, kan ik op zoek gaan naar een geschikte volgende woning en ben ik graag jullie verkoopmakelaar als jullie besluiten de woning te willen verkopen. 

Via Social Media deel ik regelmatig handige tips en sneak peaks van woningen die binnenkort in de verkoop komen te staan. Volg mij via Facebook via www.facebook.com/huiskramerremax en Instagram www.instagram.com/huiskramer_remax/  

Zijn jullie benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan even contact op met mij op het nummer 06 42 51 40 78 of mail naar mariskakramer@remax.nl 

Nieuw aanbod
Woonopp.
126 m²
Perceelopp.
310 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
130 m²
Perceelopp.
269 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
50 m²
Perceelopp.
205 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Verkocht
Woonopp.
146 m²
Perceelopp.
164 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
113 m²
Perceelopp.
134 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Woonopp.
61 m²
Perceelopp.
33 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
WIJK INFORMATIE

Meer weten over een wijk?