Mario Polderdijk

Jouw makelaar in Breda!

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je je huidige woning verkopen? Dan ben je bij Mario Polderdijk aan het juiste adres. Mario is een gepassioneerde makelaar die er alles aan doet om zijn klanten te helpen bij het verwezenlijken van hun vastgoeddromen.

Hij kent Breda als zijn broekzak. Hij weet precies wat er speelt in de woningmarkt en kan je daarom goed adviseren over de beste aankoop of verkoopstrategie. Daarnaast is hij een uitstekend onderhandelaar en bemiddelaar. Hij weet partijen met elkaar te verbinden en tot een win-winsituatie te komen.

Mario heeft een sales en juridische achtergrond. Hij is daarom niet alleen goed in het vinden van de juiste woning of het verkopen van je huidige woning, maar ook in het juridisch afhandelen van de transactie.

Mario is enthousiast en gedreven. Hij vindt het geweldig om mensen te helpen bij het vinden van een nieuwe woning of het verkopen van hun huidige woning. Hij is altijd op zoek naar de beste deal, maar ook naar een oplossing die voor beide partijen gunstig is.

De aankomende jaren wil Mario RE/MAX Toonaangevend op de kaart zetten in Breda en omstreken. Hij wil zijn klanten de beste service bieden en hen helpen om hun vastgoeddromen te verwezenlijken.

Maar wist je dat Mario ook een expert is in de zakelijke markt? Hij heeft jarenlange ervaring in het adviseren en begeleiden van bedrijven bij het vinden van de juiste locatie. Hij heeft een uitgebreid netwerk van contacten en weet precies wat er speelt in de zakelijke vastgoedmarkt.

Wil je meer weten over Mario Polderdijk?

Neem dan contact met hem op!