Margot Smagowska

Nieuwe inzichten, nieuwe woonkansen

Als een echte mensenmens is Margot Smagowska graag in contact met anderen. Ze neemt de tijd voor haar klanten en doet haar best om passend advies te geven. Margot: “Mijn kennis van vreemde talen brengt me dicht bij mijn klanten. Ik ben nieuwsgierig naar de ideeën en opvattingen van anderen. Ik probeer deze te begrijpen en toon daarin een open houding. Ik bekijk zaken graag van alle kanten waardoor ik tot nieuwe inzichten kom. Vaak zijn het net die dingen die anderen over het hoofd zien maar die toch tot verrassende oplossingen zorgen. Met de frisse blik van een expert kunnen woningen geheel nieuwe kansen krijgen.”

Ook Franse en Poolse begeleiding

“Vanwege mijn achtergrond heb ik veel kennis van de Franse en Poolse taal en markt. Dat geeft een extra dimensie aan mijn dienstverlening. Naast mijn lokale klanten help ik dan ook graag buitenlandse klanten met hun eerste stappen op de woningmarkt. De Nederlandse wetten en regels vormen vaak een hoge drempel voor buitenlandse woningzoekers waardoor ze eerder geneigd zijn om voor huren te kiezen. Met mijn begeleiding kunnen ze alsnog een woning kopen waardoor hun keuze aanzienlijk groter wordt.”

Alleen de hoogste kwaliteit

“Ik ben behoorlijk perfectionistisch ingesteld en voer alle taken zo goed mogelijk uit. Mijn werkplezier haal ik uit het tonen van mijn vakmanschap. Uiteindelijk leidt dat tot het hoogst haalbare resultaat bij de koop of verkoop van een woning. Persoonlijke wensen van mijn klanten staan daarbij centraal. Bij verkoop is dat meestal de hoogste prijs in de kortste tijd. Maar het kan ook zijn dat gunning of de lange adem een grotere rol speelt.

RE/MAX Service

“RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld. Het is een breed georiënteerde organisatie met decennialange ervaring. Dat biedt onze klanten het beste van twee werelden: een groot internationaal netwerk met grote expertise op lokaal niveau. Voor buitenlandse woningzoekers is dat ideaal om vanuit hun thuisland een woning te vinden in Nederland. Onze zelfstandige makelaars staan 24/7 klaar met professionele kennis en service van A-Z. Meedenkend en proactief zorgen ze ervoor dat hun klanten maximaal resultaat halen uit onze onderhandelingen.”

Duidelijk financieel plaatje

“Ik werk nauw samen met een erkende hypotheekadviseur. Dat vind ik belangrijk want ik wil ook dat de financiële kant bij een aankoop in goede handen is. Geen verrassingen. Met een duidelijk financieel plaatje leggen we een gezonde basis voor een nieuw woonavontuur.”

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden