fbpx

Chantal Peters

Onze makelaar Chantal Peters is geboren en getogen in de prachtige stad ‘s-Hertogenbosch. Als echte ‘Bosschenaar’ weet ze als geen ander de ins & outs en de unieke woonkansen die de stad te bieden heeft. Ze helpt u graag om uw droomhuis of investeringsobject te vinden. Maak kennis met Chantal Peters, onze gepassioneerde makelaar voor Den Bosch.

Passie voor woningen

Chantal: “Als makelaar is het mijn doel om uitzonderlijke service te bieden aan mijn klanten en het koop- of verkoopproces zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Want ik begrijp goed dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke levensgebeurtenis is. Naast mijn passie voor woningen, breng ik mijn positieve instelling mee. Ik ben een echte mensen-mens oftewel een verbinder. Proactief en creatief. Het is mijn persoonlijke drive om mensen een fijn thuis te bezorgen. Een mooie plek waar ze samen met familie en vrienden kunnen genieten. Of waar ze tot rust kunnen komen na een drukke werkdag.”

Kijk op interieur

“Zodra ik een woning te koop zie staan, dan kijk ik altijd op internet om te zien wat het huis heeft te bieden. Ik kijk naar zaken zoals hoe het huis eruit ziet en welke prijs ze ervoor vragen. Vooral het interieur vind ik erg belangrijk. Van vrienden en familie krijg ik vaak te horen dat ik een goede smaak heb voor de inrichting van woningen. Ze vragen me dan ook regelmatig om advies. Ook heb ik veel inzicht in hoe een woning aangepast kan worden om het nog ruimtelijker en mooier te maken.”

Kenner van ‘s-Hertogenbosch

Chantal Peters is geboren en getogen in ‘s-Hertogenbosch. Ze kent de prachtige bourgondische stad op haar duimpje en weet alles van de wijken. Door haar grote kennis van de stad is ze goed op de hoogte van woningen die op de markt komen. Chantal: “Ook weet ik vaak wat er in bepaalde wijken te doen is en waarom de ene wijk wel bij een mogelijke koper past en de andere niet. Zelf woon ik in de Graafsepoort, aan de rand van het centrum en dicht tegen de wijk Zuid aan. Vanuit mijn woning kijk ik uit op de Sint Jan en de Watertoren en vanuit de slaapkamer zie ik het Provinciehuis. Dit zijn echt iconische punten van ‘s-Hertogenbosch. Zo kent de stad nog veel meer mooie wijken met bijzondere weetjes en feitjes. Daar wil ik mijn klanten graag voor warm maken.”

Ook hypotheken en verzekeringen

“Ik bied een complete dienstverlening. Dat betekent dat ik behalve bemiddeling in aankoop en verkoop van woningen ook adviseer op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Op die manier wil ik een life-time-relatie aangaan met mijn klanten. Zodat ze ook na de aankoop of verkoop van de woning kunnen rekenen op mijn klantgerichte service.”

RE/MAX service

Waarom heeft Chantal gekozen voor RE/MAX?

Chantal: “Bij RE/MAX werken we met zelfstandig makelaars. Zij werken onder hun voorwaarden met ruimte voor de persoon en dat vind ik een gouden combinatie. Als zelfstandige zet je toch altijd een stapje extra. Daar profiteren onze klanten van omdat je jezelf meer dan 100% inzet en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Ik ga helemaal voor de klant. Daarom ben ik ook na kantooruren bereikbaar als ze vragen hebben.”

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden